Aliasser worden?

Alias is de studiestichting voor studenten Taal- en cultuurstudies, maar in principe kan iedereen Aliasser worden en zo profiteren van de activiteiten die Alias organiseert en de daarbij aangeboden kortingen. Wil je Aliasser worden? Kom dan langs in het Aliashok (Drift 21, kamer 1.03) of vul het inschrijfformulier in op de site. Per jaar betaal je 17,50 euro contributie.

Wat heeft Alias je allemaal te bieden? Je ontvangt korting op je studieboeken en kunt met korting deelnemen aan een groot scala aan activiteiten die door de verschillende commissies worden georganiseerd.

Heb je nog vragen, bel of mail ons dan gerust. Mocht je je uit willen schrijven bij Alias, dan geldt daarvoor de volgende procedure: stuur vóór 1 juli een mail naar info@aliasweb.nl met de mededeling dat je je graag uit wil schrijven. Als dit is geregeld, ontvang je een bevestigingsmail.

Gegevens wijzigen

Zijn je contactgegevens gewijzigd? Geef het dan aan ons door. Dit kan door een mailtje naar info[at]aliasweb.nl te sturen waarin je je volledige naam en je te wijzigen gegevens vermeldt.

Wanneer je bent afgestudeerd, geef dat dan ook aan ons door. We plaatsen je gegevens dan over van het ledenbestand naar het alumnibestand. Zo ontvang je niet telkens informatie die niet meer relevant voor je is. Ook in dit geval willen we je vragen gewijzigde gegevens aan ons door te geven.