Voorzitter: Esmée Ruijgrok
Secretaris: Marit Bult
Penningmeester: Alexandra Kolesnikova
Pr: Hanneke Velten & Renée Karsten
Algemeen lid: Michelle van Steijn & Anna Mandi Tóth

Coördinator: Laura van der Knaap

Contact: tripcie@aliasweb.nl

 

Welkom bij de TripCie, voor al jullie reisjes en avonturen! Wij zijn de commissie die Alias dit studiejaar meeneemt op trippen naar Berlijn, een dagje uit in Nederland en om een t(r)ipje van de sluier te lichten… op liftweekend! Bereid je dus voor op vele dagen, avonden en nachten met deze zeven koppige dames commissie én met onze commissie-coördinator/PR-Queen Laura.

Esmée aka Smee is soms te enthousiast over andere Alias activiteiten. Toch blijft de TripCie haar favoriete commissie en ze is hier dan ook niet uit weg te slaan. Verder kijkt ze het liefst TLC-programma’s (Say Yes to the Dress!!), bakt ze wentelteefjes en heeft ze een obsessie voor Italië.

Marit is dol op reizen en muziek. Zo gaat ze graag naar concerten en zou ze het liefst de hele wereld over reizen. Toch gaat er naast dit ook niets boven een middagje op de bank vergezeld door haar laptop. Verder is ze lichtelijk onhandig, draagt graag rare sokken en heeft een obsessie voor schoenen. In haar ogen kan je dan ook nooit genoeg schoenen hebben.

Alexandra, oftewel Alex, Lexie of Lex, doet niets liever dan dansen. Van links naar rechts, omhoog of (vooral) omlaag, ze swingt alle kanten op. Als ze niet op de dansschool aan het trainen is voor een danswedstrijd, is ze wel te vinden op een andere dansvloer waar ze haar heupen losgooit. Helaas is zingen absoluut geen talent van Alexandra, ondanks dat is ze verslaafd aan Spaanstalige muziek met een latino-tintje en compenseert ze haar ontbrekende zangtalent met een dansje.

Hanneke werd op haar eerste dag als Aliasser al “lopende Disney-encyclopedie” genoemd. Disney is dan ook een van de vele obsessies van haar, net zoals het luidruchtig zingen van de allerslechtste Abba-nummers, husky-memes en dat land met die vreemde gehaktballen en die over-aanwezige meubelzaak. Ook kun je haar wakker maken voor lekkere Kaiserschmarren en zwarte buckelpistes.

Net zoals Alias is ook Renée voorstander van recyclen, in haar geval het recyclen van grappen. Het liefst was ze naar Berlijn op de fiets gegaan, maar dat zal er ooit nog wel eens van komen. Maak haar wakker op de TripCie-reisjes voor koffie en Dunya & Desie. Haar Mokumse hart heeft zij verloren aan Granada, maar begint langzaamaan steeds meer enkel en alleen voor Utrecht te kloppen.

Voor alle struggles op het gebied van de Duitse taal, is daar Michelle (aka Mies, Miesch). Mies is een behoorlijke Duitser, maar dat moet je niet tegen d’r zeggen. Ze heeft een lichte obsessie met katten en reist met liefde heel Nederland af om een kattencafé te bezoeken (hier sleept ze de rest van de TripCie ook in mee). Voor de rest kent ze alle liedjes van ‘The Lion King’ uit haar hoofd en wordt ze erg verdrietig van de scène waar Simba’s vader overlijdt.

Anna aka Mandi is heel erg dol op reizen, niet voor niets zit ze in de Tripcie. Het maakt niet uit of het ver of dichtbij is, vakantie maakt haar altijd blij! Naast reizen vind ze ook nog Eten, tekenen, Eten, boeken lezen en Eten heel erg leuk. Verder bakt ze heel graag brownies (niet alleen voor zichzelf) en danst het liefst wanneer ze alleen thuis is.

Tot op reis!

Liefde van de TripCie