Voorzitter: Marjoleine Meijs
Vice-voorzitter: Valérie Mendes de Leon
Secretaris: Lisa Buijs
Penningmeester: Machteld Verhulst
PR-lid: Jolijn Moerland
Algemeen lid: Emma Kemperman

Coördinator: Isabelle van Schaik

Contact: sportenspel[at]aliasweb.nl

Onze inspirerende Delfste voorzitster Marjoleine is helemaal in de ban geraakt van onze eerste activiteit en dit resulteerde in prachtige Freek Vonk-impersonaties. Ze kan enthousiasmeren tot de max, houdt van lasagne gemaakt van ravioli met heel veel kaas en springtouwt er heel wat van af. Overigens vindt Marjo roze en groen een prachtige kleurcombo en heeft ze een kat die Poes heet (niet orgineel, wel lief <3).

Valérie, onze mooi jongedame uit het oosten van het land, is naast puzzelqueen, Audrey Hepburn-fanaat, keukenprinses en groot hondenliefhebber ook nog eens onze vice-voorzitter. Wanneer het om ravioli gaat geeft zij de voorkeur aan de pompoen/salie-variant. Ook niet onbelangrijk: Pocahontas is haar spirit animal annex girl crush. Zorgt daarnaast gereld voor de smakelijkste baksels tijdens onze vergaderingen.

In het dagelijkse leven is onze secretaris Lisa Utrechtse in hart en nieren, maar in de avonduren komen haar Hoornse roots naar boven als ze staat te tappen in haar stamcafé. Ze houdt niet van ravioli (echt why?) en vindt koriander naar zeep smaken, maar vindt het wel lekker. Haar lievelingskleur is Histor Expression Blue. Verder heeft ze een groot hart voor pinguins, haar kat Cooper en vissen Bob, Bianca, Babe, Bachus, Barry en Bolle. Alleen Bianca en Babe zijn nog in leven.

Machteld is onze penningmeester. Machteld is niet goed met geld en Machteld haat rekenen. Toch zijn we rijk, dus ergens gaat het goed. Waarschijnlijk omdat onze begrotingen worden opgeschreven op papier dat bedoeld is om je mond mee af te vegen. Maar tegenwoordig gaat ze ook online. Het liefst blijft ze analoog, danwel met camera’s, danwel met opschrijfboekjes. Haar passie voor kunst heeft haar naar het Nijntjesmuseum geleid (of het is gewoon een jeugdobsessie). Machteld maakt ons altijd blij.

Onze PR Jolijn straalt altijd in haar fijne outfits, wilde lokken en enorme tassen waarin ze haar halve huishouding in meesleept. Heeft haar trouwe stalen ros ingewisseld voor de bus (geruchten gaan dat een bezoekje aan de fietsenmaker al driekwart jaar in haar agenda staat), heeft liefde voor spinazie, literatuur, analoge fotografie en alles wat met glitters te maken heeft. Bezoekt graag steden met fijne musea en ook ballet en interieuren hebben haar hart veroverd.

Emma’s missie van het jaar is om sportiviteit terug te brengen in de Sport & Spel. Dit is haar aardig gelukt met de apenkooienactiviteit (die falikant faalde in december door een domme Han-actie, maar dat vergeten we even). Vaak te laat, vaak erg vrolijk en vaak sociaal. Ze houdt van bier en spontane bierproeverijen met haar vader. Daarnaast kan haar vriend zeer goed koken (hij is kok: goals!). Van dat laatste hebben wij lekker kunnen genieten tijdens ons eerste commissie/knutsel-uitje in haar mooie stekkie.

Onze rots in de brandig? Isabelle natuurlijk! Deze geweldige coördinator vanuit het Aliasbestuur is niet alleen vlogtalent en nail-art-specialist, maar houdt ook nog eens van goed eten en een flinke dosis gezelligheid.