Voorzitter: Steffi Harte
Secretaris (+PR): Melissa Hamelink
Penningmeester: Else Wijfjes
Pr (+Secretaris): Vera Koster

Coördinator: Isabelle van Schaik 

Contact: relevancie@aliasweb.nl

Steffi, Else, Vera en Melissa vormen een kleine, maar zeer fijne commissie. Samen kunnen ze alles aan en staan ze het hele jaar paraat om de leukste studiegerelateerde activiteiten te organiseren. Na de spannende strijd tussen het bestuur en de Aliassers, moest het bestuur toch aan het kortste eind trekken. Heeft het bestuur dan misschien meer charmes en gaan ze op een succesvolle speeddate met een internationale student? Als het aan de RelevanCie ligt, kan het allemaal. Verder wordt er nog een supergezellig, maar ook zeer relevant, dictee georganiseerd en zorgt het viertal ervoor dat er een geslaagde dag met familie in onze prachtige domstad neergezet zal worden.

Steffi is de reden waarom deze commissie zo vaak in koffietentjes vergadert. Het zwarte goedje vindt ze zo lekker dat ze van haar passie voor koffie zelfs haar werk heeft gemaakt. Wanneer ze niet als barista ieders hart verovert, is ze bezig met haar andere passie: taal! Onze Steffi heeft het dus altijd “druk druk druk”, maar zal nooit zonder perfecte make-up de deur uit gaan. Haar jaloersmakende winged eyeliner kost natuurlijk de nodige tijd om aan te brengen, dus tijd voor sporten is er helaas niet bij. Smoesjes, want stiekem is ze gewoon te lui.

Else, onze altijd georganiseerde penningmeester zorgt dat al onze enthousiaste ideeën ook werkelijkheid kunnen worden. Naast haar talenknobbel schudt ze zonder moeite balansen en begrotingen uit haar mouw. Ze is gek op origami en kan zich nauwelijks beheersen om van diezelfde begroting een prachtige kraanvogel te vouwen. Ze haat koffie, iets waar Steffi met haar hoofd niet bij kan. Verder is ze geen fan van roken en oorlog en heeft ze een prachtige stem (helaas een iets minder prachtige hoge gil). Er kan maar één conclusie getrokken worden: stiekem is Else een beetje hippie.

Vera ademt hipster en is dan ook volledig in haar natuurlijk habitat in de koffietentjes waar Steffi zo graag haar tijd doorbrengt. Meer nog dan van koffie (wel alleen met sojamelk) houdt ze van een goede kop Engelse thee. Verder is ze te eigenwijs om met een hoofdkussen te slapen of een winterjas te kopen (tot grote frustratie van Steffi’s en Melissa’s moederlijke instinct). Haar dance moves stelen echter de show en ze is altijd in een opperbest humeur wanneer ze in een perfect gecoördineerde outfit op de vergadering verschijnt. Haar vele hartjes in de groepsapp zorgen voor een geweldige sfeer binnen de RelevanCie.

Melissa komt uit het zuidelijke Zeeland (Ze woont slechts een paar kilometer van onze befaamde Kleumboerderij vandaan!) en schroomt niet om dit met iedereen te delen. Ze zorgt altijd voor gezelligheid met een vleugje chaos, en gaat helemaal los wanneer ze de Red Hot Chili Peppers hoort. Ze kan echter niet met iemand achterop fietsen (Vera trouwens ook niet). Melissa vindt het belangrijk dat er bij de vergadering altijd koekjes aanwezig zijn, want zoals het een echte Aliasser betaamt, heeft eten voor Melissa prioriteit.

Dit alles wordt onder goedkeurend, en soms ook afkeurend, oog in de gaten gehouden door onze lieftallige coördinator Isabelle, die met haar Freek Vonk impersonatie en prachtige bos krullen iedereen voor zich weet te winnen.

Als je nog vragen hebt voor de RelevanCie, stuur een mailtje of kom persoonlijk naar een van deze lieve dames toe!