Voorzitter: Jinke van der Lubbe
Secretaris: Djoeke Spiekhout
Penningmeester: Sigrid van Setten
PR: Joppe Bakelaar
Algemeen lid: Wouter Rozema

En onze geliefde coördinator: Isa van der Sanden

partyenco[at]aliasweb.nl

Of je nou wil je genieten van een party als een ordinaire reality-ster, teenager uit de 90’s of toch meer bent van chique in pak, je kan altijd bij de Party&CO terecht. Wij zullen er alles aan doen om jullie voetjes van de vloer te krijgen, keihard mee te laten met de Aliasklassiekers en jullie ook een beetje beschonken krijgen. Met ons zestal aan ervaringsdeskundigen op het gebied van alcoholische versnaperingen en festijnen zorgen wij ervoor dat je nooit lang hoeft te wachten om je in het Aliasfeestgedruis te kunnen storten!

Jinke is de voorzitter van de Party&CO en wordt verschrikkelijk enthousiast wanneer er koekjes op tafel staan bij de vergaderingen. (Er zijn KOEKIES!) Deze kersverse twintiger staat wijd en zijd bekend als een fissakoningin en aangezien ze altijd veel verschillende drankje achterover gooit, lijkt ze het meest op de hele Gall&Gall. Maar volgens haar eigen woorden rijmt Jinke dan ook op drinken dus dat moet wel goed komen. Wil je echt een wit voetje halen bij onze voorzitter, vertel dan na een feestje hoe leuk het was. Dan houdt ze het echt niet meer droog. Hou op met me hoor.

Djoeke is eerstejaars TCS en zorgt ervoor dat wij na afloop van de vergadering nog weten wat er allemaal gezegd is. Ze is waarschijnlijk net zo vaak te vinden in Paradiso als in Utrecht en zorgt er mede voor dat er ook goede muziek wordt gedraaid naast alle foute hitjes. Ze woont in een gigantisch herenhuis midden in het centrum zodat ze nooit een feestje hoeft te missen (Ze is heel goed opgevoed door haar mentormoeder Jinke) en kan extreem genieten van een soco (Beerenburg cola) en wat verklaart dat ze helemaal uit het Noordse Friesland komt.

Sigrid is ook goed opgevoed door haar mentormama Jinke en zorgt er dit jaar voor dat er voor elk feest wel voldoende geld overblijft voor bier en wijn. Ze neemt het niet zo nauw met de tijd en moet dus standaard een kwartier eerder komen dan de rest. Ook met de treinen wil het Sigrid niet zo goed lukken, zo stapt ze soms op de verkeerde trein en heeft het meerdere keren geduurd voordat ze in Groningen is kunnen komen. Ze is altijd wel in voor een dansje en ziet zichzelf als een Cosmopolitan: classy en sophisticated.

Joppe is voor de tweede keer lid van de Party&CO en zal de taken van de PR op zich nemen. Dit keer geen Bakkelaar maar BaColaar. Niet omdat hij het zo graag drinkt maar we zouden geen Aliascommissie zijn als we niet van een goeie woordgrap houden. Hij komt uit het alom bekende Dorp aan de Rivier. Nee? Lith, Oss, bij Den Bosch? In Brabant! En houdt het liefst van een biertje of twee in zijn hand maar ook een Jägermeistertje kan zijn hart verwarmen. Zelf is hij erg trots op zijn zaktalent en dat heeft hij al op menig Aliasfeestje laten zien.

Wouter springt dit jaar als algemeen lid overal bij met zijn enthousiasme en humoristische uitspraken. Ook voegt hij wat spiritualiteit toe aan de Party&CO door elke vergadering klaar te staan met nieuwe horoscopen om ons een insight te geven in de toekomst. Hoewel hij soms pas dagen te laat op de hoogte is van andere activiteiten is hij er op de Aliasfeestjes gelukkig altijd bij. Ondanks het vele stappen, let Wouter op zijn figuur door veel skinny bitches te drinken (wodka met spa rood) en zal je hem niet zo gauw een tompouce voor je neus zien eten tijdens het uitgaan.

Isa is onze fustenkoningin en zal als ervaren lid van de vorige Party&CO waken over de feestbeesten van dit jaar. Hoewel deze Helmondse schone officieel coördinator is, voelt ze met haar enthousiasme en goede ideeën als een echt lid en doet ze er alles aan om geweldige fiskes te verzorgen. Ze is het meest content met bier en pakje Gauloises (de blauwe). Wanneer je haar nodig hebt kan je het beste zoeken in het Pandje, dat immers haar tweede thuis is. Is ze zelfs daar niet te vinden, zet dan Brabant op en ze zal vliegensvlug verschijnen om luidkeels mee te komen zingen.

Let’s get these parties started!

Veel liefs,

De Party & Co