Eerstejaarscommissie

Voorzitter: Goukje Suringar
Secretaris: Jasmijn van der Craats

Penningmeester: Marloes Savelkoel
PR: Anke Jacobs, Gintare Maleckaite
Algemeen lid: Marieke van Baarsen, Quinty Hendrikx

Coördinator: Merijn van Bruggen

Contact: ec[at]aliasweb.nl

De eerstejaarscommissie bestaat uit zeven knappe, lieftallige en fantastische eerstejaarsvrouwen, die voor alle eerstejaarsstudenten TCS zo veel mogelijk spectaculaire activiteiten proberen te organiseren! Dit geeft ook meteen een goed beeld van de studie: roze! Buiten de vrouwelijke sfeer die over de commissie heerst, hebben we een lieftallige en roodharige coördinator: Merijn.
Verder bestaat de EC uit:

Goukje als altijd enthousiaste voorzitster: Goukje is altijd in voor dansjes doen en zegt moeilijk ‘nee’ tegen een biertje. Verder heeft ze een bijzonder knappe kwaliteit: facebook-stalken.

In tegenstelling tot de rest van onze dyscalculistische commissieleden, kan Marloes wél rekenen en heeft daarom de taak om op het geld te letten. Marloes is in hart en nieren een grote fan van Marco Borsato en heeft een grote passie voor handballen.

Quinty is ons algemeen lid en over het algemeen een makkelijke prater. Ze heeft het zonnige zuiden ingeruild voor het bruisende Utrecht. Tijdens de EC karaokeavond heeft ze iedereen verbluft met haar zangtalenten.

Marieke is ons tweede algemeen lid plus onze tweede Marco Borsato fan. Buiten luisteren naar muziek, kan ze ook heel goed muziek maken. Haar muzikale talent heeft haar naar Afrika gebracht om voor kleine kindjes te kunnen zorgen.

Jasmijn kan goed luisteren en snel typen en is daarom de secretaris. Jasmijn is goed beschermd tegen Goukje’s facebook-stalking. Buiten privacy bescherming op het internet, is Jasmijn geïnteresseerd in Teen Mom en kijkt dit met veel plezier.

Gintarė is onderdeel van het dynamische pr duo en is geen fan van Lee Towers (wel van Bullet for my Valentine), maar is wel Litouws. Ze houdt van series kijken, zonnebloempitten en pitten.

Het tweede pr lid is Anke: Onze tweede trotse Limburger, die het zonnige zuiden verlaten heeft. In haar vrije tijd ruilt ze tentamens in voor toetsen. En achter de piano laat ze iedereen een toontje lager zingen.