Voorzitter: Nadia Ruger
Secretaris: Mirjam Zweep
Penningmeester: Annelien Zaal
PR: Lotta Hohmann
Cultuurmuur: Julia Bos
Algemeen lid: Gemma Draaisma

Coördinator: Pelle Bosman

Contact: cc[at]aliasweb.nl

Een goed begin is het halve werk, dus terugblikkend op de eerste CC activiteit –het museumbezoek aan Foam in Amsterdam- kan er wel gezegd worden dat we een goed jaar tegemoet gaan als nieuwe Cultuurcommissie! Wederom bestaan we uit enkel vrouwelijke leden, maar gelukkig zorgt Pelle als coördinator voor de mannelijke factor in onze commissie.

We zijn een mengelmoes van eerste- en tweedejaarsstudenten en komen uit alle hoeken van Nederland: Utrecht, Hengelo, Oud-Loosdrecht, Steenwijk, Zaandam en Deventer. Zo vullen we elkaar goed aan en vormen we een veelzijdige commissie. Dit hopen we ook in onze activiteiten naar voren te brengen door alle kanten van de ‘cultuur’ te laten zien; kunst, theater, literatuur, comedy, etc.

Daarnaast zijn we erg trots op het voortbestaan van AliLas, de boekenclub binnen de CC die vorig jaar is opgezet. Wederom zullen we 3 à 4 boeken uit de wereldliteratuur samen lezen en bespreken, waarvan de eerste De Stad der Blinden van José Saramago zal zijn.
De Cultuurcommissie hoopt je graag bij deze activiteiten te zien en er samen een heel gezellig, leuk en leerzaam jaar van te maken!