Voorzitter: Anouk Pietersen
Secretaris: Nina uit het Broek

Penningmeester: Maartje Collaris
PR-leden: Marloes Akkermans, Alex Heeringa
Algemeen leden: Bram Schröder, Eva van de Kreeke

Coördinator: Laura van der Knaap

Contact: ac[at]aliasweb.nl

Anouk: Anouk is dit jaar de voorzitter van de AC. Met haar blonde haren, spontaniteit en niet na te streven ervaring is zij de juiste persoon op de juiste plek. Streng maar rechtvaardig staat deze pittige tante aan het roer van het schip dat de Activiteitencommissie is.

Nina: De vergaderingen van de AC worden door Nina genotuleerd. Tenminste als haar laptop opstart of niet crasht. Vorig jaar heeft ze de functie van secretaris ook vervult in een andere commissie en daarom is zij hiervoor het juiste type.

Maartje: Om een goed beeld van de financiële situatie te behouden hebben wij Maartje in ons midden. De inkomsten en uitgaven worden door deze lieftallige dame in het huishoudboekje geschreven.

Marloes: Het dynamische pr-duo dat de Activiteitencommissie rijk is in 2016-2017 bestaat voor de helft uit Marloes. Ondanks dat ze niet zo trots is op haar functie omdat ze haar shirt al kwijt is, is zij onmisbaar in de samenwerking.

Alex: De AC was niet de AC/AC geweest zonder de creativiteit en het logo van de tweede helft van ons dynamische pr-duo Alex. Dit deel van het pr-duo is het wel gelukt zijn shirt te behouden en is daarmee altijd bereid de AC/AC te representeren.

Eva: Eva is het algemene lid van de AC. Over het algemeen is zij niet zo gemeen, maar dat wisten jullie al. Ondanks het feit dat zij als eerstejaars nog niet veel ervaring heeft in het commissieleven zijn de andere leden van de AC zeer lovend over haar prestaties tot nu toe.

Bram: Tja, Bram…