In je eerste jaar wordt je natuurlijk begeleid door een tutor (een docent bij een van de hoofdrichting van Taal- en cultuurstudies), maar je krijgt er ook nog twee mentoren bij! Dit zijn ouderejaars studenten TCS aan wie je echt alles kunt vragen. Zij vormen het allereerste aanspreekpunt voor vragen over je studie, Alias, het studentenleven in Utrecht en alle andere dingen die jij graag met hen zou willen bespreken. Ook tijdens het introductiekamp zullen zij jullie begeleiden en samen met jullie strijden voor de winst!

Hieronder zie je de mentoren van vorig jaar. Zodra de mentoren van dit jaar bekend zijn, zullen zij zich hier aan jullie voorstellen!

Lian Ribbers
Mentorgroep 1: Roaring Twenties
Hoii! Ik ben Lian, 18 jaartjes jong en afkomstig uit de oh zo mooie Achterhoek. In mijn vrije tijd houd ik er van om lekker te relaxen en dat doe ik door naar Netflix te kijken, op de bank ploffen met een lekker boek en wat thee of door af te spreken met vrienden. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om een wandelingetje te maken door de natuur. Natuurlijk wel met een lekker muziekje op de achtergrond. Ik heb er super veel zin in om er samen met Maud een heel leuk mentorjaar van maken! Tot snel!
Maud Nab
Mentorgroep 1: Roaring Twenties
Hoihoi! Mijn naam is Maud, 19 jaar en altijd vrolijk. In mijn dagelijks leven ben ik veel te vinden in de gymzaal om te sporten of les te geven. Ook help ik verschillende verenigingen met het organiseren van activiteiten voor kinderen en daarnaast kan je me altijd bellen om af te spreken met een goed gezelschap van vrienden. Lekker druk programma dus, want niets doen is niet voor mij weggelegd. Ik heb enorm veel zin om er samen met Lian een tof mentorjaar van te maken 🙂 Groetjes!
Timo Ilbrink
Mentorgroep 2: Rockin' Fifties
Timo, aankomend collegejaar derdejaars tcs’er. Zijn hoofdrichting is genderstudies en dit combineert hij met een minor bestuurs- en Organisatiewetenschap. Afgelopen jaar had Timo de eervolle taak om de rol van onderwijscommissaris van Alias op zich te nemen, hij heeft dus antwoord op je meest ingewikkelde vragen. Timo is groot fan van het songfestival en kan daar dan ook uren over praten, of je daar nou behoefte aan hebt of niet. Tijdens corona herontdekte Timo zijn passie voor het lezen van boeken en het kijken van films (hoe ouder hoe beter).
Kim Schouwstra
Mentorgroep 2:
Kim is een drukke derdejaars student met de hoofdrichting taal en communicatie en de minor brains en bodies. Ook volgt ze Honours en geniet ze ervan om bij commissies van Alias te zitten. In het dagelijks leven houdt ze van nieuwe recepten proberen, feestjes met Alias, lezen, platen draaien, paaldansen, kickboksen, Netflix, spelletjes spelen en reizen (ze heeft al voor 10 jaar haar reizen gepland). Je mag haar altijd appen voor leuke tips en tricks over het leven of een lekker recept/leuke plaat. Hiernaast werkt ze in een platenzaak en ook nog op de AV-afdeling van de uni voor de uni. Ze heeft er veel zin in en hoopt veel leuke dingen te doen.
Britte de Hoogh
Mentorgroep 3:
Hoihoi, ik ben Britte en ik ben 21 jaar. Ik zit op kamers in Utrecht en ga volgend jaar naar het tweede jaar van TCS. Ik vind het leuk om te tekenen, kleien, verven, zingen, gezellig te praten (serieus of juist totaal niet haha) en me bezig te houden met wat er allemaal in de wereld gebeurt. Ondanks corona/online les vind ik TCS een mega leuke studie en heb ik er superveel zin in om volgend jaar mentor te zijn, zodat jullie ook alle leerzame en vooral ook leuke momenten van TCS mee kunnen maken!!
Rosanne Kraaij
Mentorgroep 3:
Hoi allemaal, mijn naam is Rosanne Kraaij. Ik ben 22 en studeer taal en cultuurstudies waar ik de hoofdrichting internationale betrekkingen ga doen. Daarnaast geef ik les als docent Engels. Ik woon in een heel gezellig studentenhuis in Utrecht en ben altijd wel in voor een borrel, wandeling of iets wat met lekker eten te maken heeft. Ik houd heel erg van verhalen en gedichten schrijven, lezen, koken, de bioscoop, urenlang terrassen en heel veel kletsen. Ik heb heel veel zin in mentor worden dit jaar. Tot op de introweek!
Robin Benjamins
Mentorgroep 4: Swingin' Sixties
Robin is 19 jaar en gaat aankomend jaar de hoofdrichting film en mediacultuur doen. Je kan haar daarom altijd vragen naar goede film recommendations! Naast (niet zo) druk bezig zijn met de studie houdt ze van het maken van haar eigen kleding en sieraden, tosti' s en fancy koffies en thees. Ze heeft er zin in om mentor te worden en wil dan ook altijd een benaderbaar aanspreekpunt zijn voor alle problemen die je als eerstejaars TCS'er tegenkomt. Naast film en media gaat ze de minor Global Asia doen. Dit omdat ze graag meer over Aziatische culturen wil weten en ook misschien wel haar stage in Japan wil gaan doen. Voor nu is ze nog in Utrecht te vinden, een stad die ze goed kent, dus je komt haar vast nog wel een keer tegen op de fiets.
Bente Super
Mentorgroep 4: Swingin' Sixties
Bente is 18 jaar oud en tweedejaars student TCS. Ze houdt van theater en piano en is vaak met vriendinnen op een terrasje te vinden. Ze is erg enthousiast en leert graag nieuwe mensen kennen waarmee ze een leuke tijd kan hebben. Deze dame uit Drenthe is dan ook altijd wel in voor een gezellig (of nuttig!) praatje, dus wees zeker niet bang om haar aan te spreken als je een keertje wat te vragen hebt. Aankomend jaar gaat Bente de hoofdrichting Theater, muziek en dans in interdisciplinair perspectief doen, met de focus op cognitie en emotie, gecombineerd met een literatuurstudies. Je kunt haar dus vaak vinden met een boek in haar hand. Ze ziet erg uit naar het komende jaar en de gezellige activiteiten en bijeenkomsten die er ongetwijfeld zullen zijn. Tot snel!
Danique Bergsma
Mentorgroep 5:
Ik ben Danique, 20 jaar. Ik kom oorspronkelijk uit het mooie Harlingen in Friesland, maar woon al twee jaar met veel plezier in Utrecht. Binnen TCS heb ik de pakketten Brains & Bodies en Televisie- en Mediacultuur gedaan. Dit jaar, in mijn derde jaar, ga ik dan ook als televisie- en filmproductie assistent aan de slag via mijn stage. Naast de de UU, besteed ik mijn tijd graag in het gezelschap van mijn vrienden en Aliassers, kan je me zo nu en dan in het park zien boksen of een boek lezen en vind ik het leuk om met tripjes nieuwe plekken te ontdekken. Ik heb er zin in om jullie al het mooie van de UU, Alias en Utrecht te laten zien en sta altijd open voor zowel informatieve als recreatieve gesprekjes! Spreek me gerust aan en ik hoop dat we er met zijn allen een heel leuk en gezellig jaar van kunnen maken 🙂
Esmee Koen
Mentorgroep 5:
Esmee draait al een tijdje mee als TCS’er, ze is inmiddels namelijk vierdejaars! TCS keuzestress is haar geen onbekend begrip, want haar studieplanning verandert ongeveer maandelijks. Inmiddels heeft ze een paar pakketten afgerond en is ze eindelijk tevreden. Naast het wijzigen van studieplanningen heeft ze vaak haar oortjes in om podcasts te luisteren, leest ze wat boeken en ze staat te springen om weer lekker op stap te mogen. Utrecht en TCS kent ze inmiddels op haar duimpje, dus schroom niet om op haar af te stappen met al je vragen daarover!
Kim van Hees
Mentorgroep 6:
Hey! Ik ben Kim, een tweedejaars TCS student. Mijn focus ligt op gender studies en verder hou ik van kunst. Ik kom uit Rotterdam, waar diversiteit en acceptatie van anderen centraal staat. Mijn grote liefdes zijn mijn hond en mijn kat, die allebei 'kleine' genoemd worden - ook al is de hond aanzienlijk groter dan de kat. Verder hou ik van koken, tekenen, lachen, kostuum drama's, David Tennant en ik zit in een klassiek koor (USKO). Hoewel Emma expert is over Utrecht, hoop ik ook te steunen in de fijne kneepjes van je eerste jaar van TCS en mogelijk het eerste jaar in je studententijd! Je kan verder ook altijd mij terecht als vertrouwelijke steun, en om met een cappucino over al je nerdy interesses te praten.
Emma Pommée
Mentorgroep 6:
Hoi ik ben Emma, 20 jaar oud en ik woon in Utrecht. Ik ben vaak te vinden bij Alias activiteiten en anders binnenkort weer ergens bij een club of concert. Ik hou erg van bezig zijn, maar mij niet bellen voor de sportschool. M’n hobbies zijn schrijven, astrologie en twitter (ja dat is een hobby). Bij mij kan je dit jaar onder andere terecht voor alle tips over nieuwe vrienden maken en je comfortabel voelen in deze nieuwe sociale omgeving. Kan niet wachten jullie allemaal te leren kennen! :))
Myrthe Knip
Mentorgroep 7:
Myrthe is tweedejaars TCS’er en wanneer ze begint als mentor nog net 18 jaar. Ze is een trotse Amersfoorter, hoewel ze de stad maar al te graag verlaat om te reizen. Het liefst gaat ze dan naar het strand om met een surfboard de golven in te duiken! Verder wordt ze heel erg blij van theater, van haar vrienden, muziek en stiekem ook wel een beetje van studeren. Ze doet komend jaar het kernpakket Macht van Cultuur en het keuzepakket Cultuur, Communicatie en Diversiteit. Ook was ze afgelopen jaar actief bij Alias in de AC. Uiteraard is ze altijd in voor een praatje, maar ze kan ook goed een luisterend oor bieden. Dus als je altijd al eens ononderbroken je levensverhaal hebt willen afsteken tegen iemand dan weet je nu waar te zijn :). En, het allerbelangrijkste, Myrthe kan niet wachten om te beginnen als mentor komend collegejaar!
Senne Bergers
Mentorgroep 7:
Senne is 20 jaar en ze komt uit het gezellige Tilburg, maar wanneer je dit leest is ze verhuisd naar een leuke kamer in Utrecht. Ze gaat naar haar tweede jaar van TCS en ze heeft gekozen voor de hoofdrichting Religie en cultuur met als kernpakket Religie en maatschappij en als keuzepakket Genderstudies. Ze houdt van koken en bakken (en eten natuurlijk), boksen, volleybal, kringlopen, lezen en vooral van gezelligheid! Afgelopen jaar is ze actief geweest bij de RelaxCie, een commissie van Alias, en komend jaar is ze een van jullie mentoren. Jullie kunnen altijd bij haar terecht met een vraag of gewoon voor een gezellig praatje, het kan allemaal! Senne heeft er in ieder geval heel veel zin in 🙂
Enora Stam
Mentorgroep 8: Naughty Zero's
Als je aan Enora denkt, moet je denken aan (veel) drank, (veel) muziek en vooral (veel) gezelligheid. Oorspronkelijk komt ze uit het Gouda, van die kaas en stroopwafels, maar sinds een jaartje woont ze in een mini-kamertje het mooie Utrecht. Enora heeft, passend in het thema van de introductie, een grote liefde voor het maken van analoge foto's en voor het verzamelen van zoveel mogelijk LP's. Ze zou dan ook het liefst terug in de tijd willen reizen naar Woodstock '69 en daar flaneren met de beste muziek op de achtergrond... Inmiddels is Enora 3e jaars TCS'er en ook oud-mentor, maar ze is nog lang niet laatstejaars TCS'er en doet gewoon nog een jaar mentormama zijn! Haar hoofdrichting was Kunst en Cultuurgeschiedenis (goh) en dit jaar wordt een jaar van vakken inhalen en kijken waar we uitkomen. Ondanks haar niet zo strakke studieplanning heeft ze ontzettend veel zin om haar nieuwe mentorkindjes te ontmoeten en ze met heeeel veel liefde en enthousiasme door het eerste jaar heen te helpen!!
Kylan van Houten
Mentorgroep 8: Naughty Zero's
Ik ben Kylan, 21 en dit wordt alweer mijn derde jaar van TCS. Dansen, kletsen, eten, naar buiten gaan, schilderen, muziek maken en uitgaan doe ik graag, maar het liefst ben ik natuurlijk mentor van jullie! Het lijkt me fantastisch om volgend jaar weer 'gewoon' samen te kunnen zijn, jullie te kunnen helpen met alle moeilijkheden die je misschien tegenkomt en vooral heel veel lol te maken. Liefs en tot snel!!

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop