Hey hoi lieve Aliassers,

wat gaat die tijd toch snel! Het is alweer een paar dagen sinds de laatste Alalos Launch van het jaar. Na drie hele gezellige launches, kunnen wij ons heel goed voorstellen dat je je afvraagt hoe nou eigenlijk het klaarzetten van zo’n online launch gaat. Onze hoofdredacteur Roos vertelt het jullie graag. Ze heeft voor jullie geschreven, haar RedactieReactie: Achter de schermen bij de Alalos Launch!

Namens de Alalos-redactie, veel plezier met lezen 🙂

“Op mijn beeldscherm zag ik steeds meer bekende gezichten van Alias verschijnen: was ik nou zenuwachtig voor deze mensen?”

Ik was een kwartier van tevoren naar m’n kamer gegaan om alles klaar te zetten. Niet dat ik een kwartier nodig had, ik hoefde immers alleen maar een link te openen, maar ik wilde toch even m’n tijd ervoor nemen. Ik weet niet of je het zenuwen kunt noemen, die ik op dat moment voelde. Ik had de Alalos al twee keer gelauncht en het is niet alsof online dingen presenteren nou zo spannend is. Ondertussen was de link naar de launch verschenen. Ik weet nog hoe dat was toen ik Maayke, mijn voorganger, in ’t Pandje op een barkruk zag staan: helemaal enthousiast en blij maar ook duidelijk gespannen. Ik had zo erg gehoopt dat dat er voor mij ook nog in zou zitten gedurende dit jaar – al was het de allerlaatste launch van het jaar. Maar da was nie. En daar ga ik niet te rouwig om doen, want dat is lang niet het ergste gemis van de afgelopen tijd. Ik voelde langzaam de zenuwen verdwijnen toen ik eenmaal op de link had geklikt. Op mijn beeldscherm zag ik steeds meer bekende gezichten van Alias verschijnen: was ik nou zenuwachtig voor deze mensen? Is een launch eigenlijk ooit fout gegaan? Aliassers zijn toch ook de liefste mensen die je je kunt indenken? Er mag dan wel geen fysieke vreugde zijn geweest dit jaar, maar stom was het zeker niet. Dat is een beetje wat zich – vrij letterlijk – achter de schermen van een hoofdredacteur plaatsvindt.

Roos Neuteboom

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop