De dag die je wist dat zou komen is eindelijk … hieeer.. want ja! Je leest nu over de leukste commissie (zeggen ze allemaal, we know) binnen Alias: De Tripcie! Wij 6’en gaan dit jaar met jullie op de leukste weekendjes weg óóit! Niet voor niks is onze slogan ‘Trip je met ons mee?’ (overigens staat dat door de trip van de drukker tijdens het maken van de shirts verkeerd op onze rug, maar laat je daar vooral niet door afschrikken). We hopen jullie allemaal sowieso in Brugge te zien en daarna op de liftwedstrijd en en en en misschien nog wel een keer op een andere geheime locatie en en en je weet: Bijzijn = Meemaken!

TripCie 2017-2018

Voorzitter: Janna Lenders
Vice-voorzitter: Alexandra Kolesnikova
Secretaris: Quinty Hendrikx
Penningmeester: Gwen Robinson
PR-leden: Wessel van Wijngaarden, Djano Djanachvili

Coördinator: Renée Karsten

Contact: tripcie[at]aliasweb.nl

We beginnen met onze, zoals ze het zelf zegt ‘beroepschaoot die het liefst alles tegelijk wil doen, wat soms goed gaat, soms iets minder’ Janna. Heel strategisch hierin is dat zij ook de planning en orde tijdens de vergaderingen verzorgt als voorzitter, wat als gevolg het wel óf niet verschijnen van 100’en datumprikkers per dag heeft. Janna doet vooral veel dingen omdat ze eigenlijk andere dingen als positief gevolg hebben: roeien omdat er dan meer feestjes zijn, houden van katten omdat je dan niet van honden hoeft te houden en voorzitten omdat je dan dus alles kunt bepalen (love). Verder is een leuke toevoeging nog dat babyblauw haar lievelingskleur is en dat Janna zelf blond is.

Alexandra is onze buitenlandse schone. Geboren in Kazachstan is zij ondertussen gevestigd in de mooiste stad van ons land: Gouda (is geheel objectief, schrijver komt daar zelf vooral niet vandaan). Alexandra studeert zowel Internationale Betrekkingen als Russisch en heeft daardoor soms weinig tijd. Gelukkig maken haar, zoals ze het zelf omschrijft, ‘moves op foute bil-schud muziek’ heel erg veel goed. We kunnen sowieso wel concluderen dat Alex van een feestje houd op z’n tijd. Losgaan op latinomuziek tijdens het stijldansen mét ’n goed zoete cocktail in haar hand (jaja) is mogelijk als je het haar vraagt. Verder is Alexandra een echte doorgewinterde TripCie-er én festivalganger (of ik naar Sziget ga? Stomme vraag) en dus kunnen wij een hoop van haar leren.

Gwen is onze peningmeesteres, geld machine, dolla dolla bill yo. Ze fixed al die geldzaken, better recognize. Spreek haar naam goed uit, dus niet gulden Gwen, maar Grandmoneymastergwen. Als je t hierna nog fout uitspreekt moet je meer betalen voor de TripCiereis, homie. Gwen is die baas op de piano, ze jammed harder dan Wibi Soerjadi bro. Ze is ziek lui maar werkt gek genoeg wel veel te veel voor RTL. Daarom is ze ook minder bezig met studeren, ya dig? Ze probeert gekke voedsel combinaties zoals pizza en kaasfondue, advies: overslaan. In de club praat ze met iedereen, daarom is ze soms spoorloos net als 2pac en Biggie. Tot slot is ze een grammar nazi die Djano mag helpen hier de taalfouten uit te plukken. Djano out.

We zijn aangekomen bij de Benjamin van ons clubje: Quinty. Met 19 jaar is deze Limburgse dame (hoor je bijna niet, of toch wel?) de jongste van het stel. Desalniettemin is Quinty haar tijd ver achteruit. Fleetwood Mac is voor haar het einde en sowieso kent ze van vrijwel elk nummer de songtekst (karaoke fanaten, eat your heart out!) Quinty valt geheel weg tegenover ons lieve bestuur omdat haar lievelingskleuren roze en zwart zijn. VO Quinty! Overigens is nog wel even een kleine disclaimer dat zonder Quinty alles van de TripCie in elkaar zou storten, omdat niemand aan het eind van de vergadering nog weet waar het over ging zonder haar. Secretaris it is!

Wessel is die pr legend die je altijd al hebt willen zijn. Zijn echte homies noemen hem ookwel Tessel/Nigel, respect. Hij draait lp's want dat doen mensen met Boss Status. Hij bezoekt feestjes en concerten, daarnaast danst hij na 10 bier beter dan Djano ooit zal doen nuchter. Hij reist meer dan een trekvogel. Op de IBB noemen ze hem Tivoli korting koning. Hij werkt daar namelijk en de IBB is zijn paleis. Verder is hij veel bij alias te vinden, dat is namelijk niet meer dan logisch voor iemand met legend status.

Onze pr-master Djano heeft heel veel verschillende kwaliteiten. Naast dat hij de oudste van onze commissie is (of van heel Alias sowieso? Naja, levenswijsheid) is hij tevens een van de meest onervaren leden van onze groep, maar wilde hij dat ‘ie al veel eerder het commisieleven ingesprongen was. Djano houdt niet zo heel erg van zichzelf voorstellen ‘wat kan ik over mezelf zeggen? Dat ik dit onzin vind’ maar toch kunnen we het volgende wel concluderen: Djano is student, man, zwartharig, 26, Aliasser, geen liefhebber van bier, wel van feestjes, basketbal en teleurstellende kernpaketten als Internationale betrekkingen (nog meer kutvakken kan ik me niet verloven). Tevens ziet hij sporten en vakantielanden met mooi weer als ultieme ontspanning en Wessel als grootste (huh) legend van Alias. 

Je ziet, dit zijn de leukste mensen ooit! Trip je met ons mee ?