Is de creatieve commissie van Alias, waarbij eigenlijk alles mogelijk is. Elk jaar organiseren zij activiteiten waarvoor Aliassers hun creativiteit kunnen uiten. Het paradepaardje van de ShowCie is de musical die de commissie zelf schrijft en produceert. Dit jaar zal dit gebeuren in samenwerking met USLAS ATLAS, de studievereniging van Liberal Arts and Sciences. 

ShowCie 2016-2018

Voorzitter: Annika van Leeuwen
Penningmeester: Jara Gieling
Secretaris: Sascha Vos
Regie: Iris Schröder
Regie-assistentie: Jessica de Raaij

Coördinator: Goukje Suringar

Contact: showcie[at]aliasweb.nl

De Showcie is een musicalcommissie in samenwerking met Alias en Atlas, die dit jaar een toffe, zelfgeschreven(!) musical genaamd ‘de Appelhof’ in elkaar gaat zetten samen met een cast die door middel van audities is samengesteld bestaande uit leden van Alias en Atlas. Deze musical zal in mei opgevoerd worden. 

Aangezien het een musical is komen er ook een aantal liedjes in voor, dit zijn vooral Disney liedjes die herschreven zijn door Charlotte Koevoets. Inez Lommen gaat over de choreografie van het stuk. De regie wordt gedaan door Iris Schröder en regie-assistentie door Jessica de Raaij. Verder zijn de functies als voorzitster Annika van Leeuwen, de penningmeester Jara Gieling en de secretaris Sascha Vos ook niet onbelangrijk. 

Het belooft een groot spektakel te worden, dus houdt de Facebookpagina vooral in de gaten voor meer info en komt dat zien!