De FoodCie zorgt voor overheerlijke versnaperingen tijdens de maandelijkse koffieleute waarbij Aliassers taart kunnen eten in het Aliashok. Menig Aliasser is de FooCie oneindig dankbaar voor haar Brakke Brunches: het zelfgemaakte voedsel dat in het Aliashok de dag na een feest wordt aageboden. Ook organiseert de FoodCie jaarlijks een Diner-Roulé en een heerlijk kerstdiner. Echter, de FoodCie doet meer dan enkel bakken en koken. Zo kan er bijvoorbeeld een bezoek aan een bierbrouwerij worden georganiseerd, een wijnproeverij gehouden worden of een barista-cursus gegeven worden.

Hoi! Ik ben Sam en muziek is zeg maar echt mijn ding. Als ik niet naar muziek aan het
luisteren ben, dan bekijk ik het live, speel ik het of schrijf ik het. Als pr-lid van de Foodcie
hou ik daarnaast natuurlijk ook erg veel van eten. Vroeger op de basisschool had ik de
gewoonte elke zondag iets lekkers te bakken, al is die gewoonte nu wel heel erg
versleten geworden. Ik ben een eerstejaars TCS-student en heb het erg naar mijn zin hier. Als hoofdrichting
wil ik Internationale Betrekkingen in historisch perspectief doen, en ik twijfel nog over een kernpakket Genderstudies.
Ik hoop dat we dit jaar met onze commissie leuke en lekkere dingen te organiseren waar jullie allemaal van kunnen genieten!

De voorzitter van de Foodcie is Malvina. Haar grootste hobby is zowel het produceren
als consumeren van eten. In haar vrije tijd kijkt ze 24Kitchen of staat ze zelf te
experimenteren in de keuken. Of die experimenten ook daadwerkelijk een succes zijn is
een ander verhaal (zo kan ze bijvoorbeeld totaal vergeten dat ze een brownie in de oven
had staan voor de eerste koffieleute van het jaar…) Door haar balkan roots is ze
opgegroeid met de kookstijl van elke oostblok moeder: eerst de ui snijden, dan pas
bedenken wat je gaat koken.

Hoi, ik ben Esmee, 18 jaar en eerstejaars TCS-student. Ik heb me in een impulsief moment opgegeven
voor de FoodCie, maar heb daar zeker geen spijt van gehad! Ik ben de secretaris en vind dat heel
leuk! Koken is niet per sé een hobby van me, maar eten dan weer wel. Ik vind sporten, lezen,
terrasjes pakken en TCS ook heel leuk! Nacho’s vind ik lekker, Alias vind ik gezellig, Utrecht vind ik
mooi, ethiek vind ik interessant, een 6’je voor een tentamen vind ik prima, spontane plannen vind ik
vaak een goed idee, impulsieve beslissingen nog beter, van een feestje ben ik niet vies en het is
trouwens friet, niet patat.

Hoiii, ik ben Bram en ik ben dit jaar de penningmeester van de Foodcie. Over mezelf, ik ben een
sociaal, blij, aardig en extra persoon (volgens mijn vrienden) dus voel je vrij om me aan te spreken als
je me ziet!! Ik ben een eerstejaars TCS student en ik heb het behoorlijk naar mijn zin. Als hoofdrichting is het al
duidelijk voor mij dat ik taalkunde wil gaan doen.
Naast school speel ik volleybal, soms een beetje piano, maar het liefst zit ik op de bank te gamen of
een film te kijken. Ook ga ik graag naar feestjes en heb ik een groot zwak voor Swirls van het station
(voor de mensen die het niet weten, het is een ijsje). Verder ben ik af en toe te vinden in het
aliashok. Ik hoop dit jaar nog veel leuke activiteiten te kunnen organiseren met de Foodcie en ik wil er graag
een leuk jaar voor maken voor ons allemaal!

Het algemene lid Joppe is alweer vierdejaars TCS’er en loopt dus al aardig wat jaartjes rond bij Alias. Het eerste half jaar zal hij de vernieuwde FoodCie bij staan voordat hij naar het koude Canada vertrekt. Joppe is vega zonder principes, heeft al recepten gepubliceerd in de almanak van Alias en staat vanuit zijn Brabantse gezelligheid het liefst met twee pils in de hand. Deze Prins Pils drinkt dus graag een culinair of ordinair biertje met je!

FoodCie 2018-2019

Voorzitter: Malvina
Secretaris: Esmee

Penningmeester: Bram
Pr: Sam
Algemeen lid: Joppe

Coördinator: Wessel van Wijngaarden
Contact: foodcie[at]aliasweb.nl