Alter Ego


Alter Ego bestaat uit Arne Dijkstra, Boris Boekelman, Cees Martens, Eva Peene, Eva Scheerder, Iris Kooijman, Jorik Geutjes, Kristella Hak, Luca Simmers, Luuk Schokker, Rik de Winter, Tessa Bijvank, Thomas van 't Groenewout, Timo Vosse en Wouter Moraal.

Coördinator: Merijn van Bruggen

Contact: alterego[at]aliasweb.nl

Alter Ego is in 2007 door Eline Kouwets, Elgar Snelders en Merel Schrijvers opgericht. Alter Ego traint elke dinsdagavond op de Uithof, speelt theatersportwedstrijden tegen andere teams in Nederland, neemt deel aan het Nederlands Studenten Kampioenschappen Theatersport en zet af en toe theaterstukken op de planken.

Alter Ego doet aan improvisatietheater. Om precies te zijn: theatersport. Theatersport is een vorm van improvisatie waarbij twee teams van vier spelers het tegen elkaar opnemen in een wedstrijd. Ze strijden tegen elkaar door games te spelen, dat zijn geïmproviseerde scènes in een bepaalde vorm. Ze krijgen voor deze scènes suggesties van het publiek. Het publiek en de rechters bepalen wie zich de winnaar mag noemen.

Wil je meer weten over Alter Ego? Kijk dan op onze Facebook-pagina of onze website. Bekijk hieronder een impressie van de thuiswedstrijd die Alter Ego tegen Papaver speelde.