De AC is de activiteitencommissie, die jaarlijks het Kleumweekend organiseert dat al in november plaatsvindt, een gezellig weekendje onder dekentjes zitten en biertjes drinken in Brabant. Daarnaast is het geheel aan de commissieleden zelf wat er nog wordt georganiseerd: denk bijvoorbeeld aan een kroegentocht of iets als een dagje weg naar een pretpark. Er is een hoop te bedenken wat je zou kunnen doen, niet verkeerd dus als je vol met ideeën zit. Als kers op de taart organiseert de AC de Aliasversie van ‘Wie is de Mol?’: elk jaar weer een heel spannend spel en tof om te organiseren!

Timo

Timo is de voorzitter van de AC.

Gelukkiger dan tijdens het songfestival zul je hem niet meemaken.

En met een Britney belediging weet je hem echt te raken.

Van wodka gaan de heupjes heen een weer.

Dit levert spier- en leverpijn op, iedere keer.

De baas spelen zit hem in zn bloed.

Bij Albert Heijn doet hij dit dan ook hartstikke goed.

Timo gaat z’n uiterste best doen dit AC-jaar in goede banen te leiden. Hij hoopt jullie dan ook allemaal te zien bij de activiteiten komend jaar.

Joshua

Joshua is de secretaris van de Activiteitencommissie. Hij is verantwoordelijk voor het notuleren tijdens de vergaderingen en het mailverkeer van de AC.

Na een aantal jaar in Zwitserland te hebben gewoond, is Nederland nu inmiddels alweer een tijdje zijn thuis. Hij is oorspronkelijk afkomstig uit Den Haag en houdt er daarom erg van om in de zomer te zwemmen en te zonnen en in de winter lekker uit te waaien. Ook wandelen, bergbeklimmen en Netflixen horen bij Joshua’s interesses. Wil je iets weten over Mad Men, The Crown of The Americans? Spreek hem dan vooral een keertje aan!

Ook Joshua is een slachtoffer geworden van TCS-Keuzestress. Na een lang revalidatieproces biedt Internationale Betrekkingen waarschijnlijk een oplossing…

Oh ja, Joshua kan met zijn tong het puntje van zijn neus aanraken. Hij laat dit graag aan je zien!

Karijn

Karijn is penningmeester van de Ac, niet dat ze heel goed met geld overweg kan, want daarvoor houdt ze teveel van lekker eten en drankjes doen met vriendinnen. Ze is geboren in Groningen en toen op haar 18de hierheen verhuist, speciaal voor TCS. Ze vindt het leuk om theater te spelen en te regisseren. Ze zal proberen goed op het geld te letten en er een gezellig AC jaar van te maken!

Marit

Hey! Dit is Marit, 18 jaar, eerstejaars TCS studente die nog steeds twijfelt over haar kernpakket en hoofdrichting en PR-lid bij de activiteitencommissie is! Ze woont in Rotterdam, waar ze sporadisch in de sportschool te vinden is (geen tijd, geen zin, komt morgen wel).Wel vindt ze het leuk om uit te gaan en om soms een drankje te doen met vrienden, maar een avondje thuis op de bank valt zeker ook in de smaak. Lezen vindt ze ook leuk, alleen maakt ze daar vrij weinig tijd voor. Maar heb je leuke aanraders, dan kan je het vooral laten weten! Ze heeft heel veel zin om er een gezellig jaar van te maken met de AC en leuke activiteiten te organiseren!

Sam

Sam is tweedejaars en volgt nu de pakketten Politieke Strijd in Modern Europa en Europa in de wereld, allebei geschiedenispakketten. Hij is dan ook altijd al geïnteresseerd geweest in geschiedenis, met name de tweede wereldoorlog. Daarnaast houdt hij ook erg van muziek, hij speelt dan ook gitaar en gaat vaak naar concerten. Vorig jaar heeft hij in de FoodCie gezeten, en omdat dat goed bevallen was, zit hij dit jaar in de AC. Ik hoop dat we er een leuk jaar van kunnen maken!

Klaske

Klaske is ons andere PR-lid. Ze houdt dan ook erg van creatief bezig zijn: schilderen, gitaar spelen, bullet journalen, latte arten op haar werk, noem het maar op. Naar concerten gaan is een van haar andere passies. Volgend jaar kan je haar waarschijnlijk tegenkomen bij de hoofdrichting Nieuwe Media en Digitale cultuur. Spreek haar ook aan over series die je aan het kijken bent! Hoog bovenaan haar lijstje staan op het moment Rupaul’s Dragrace, the Good Place en the Crown. Ze kijkt enorm uit naar het komende jaar in de AC!

Activiteitencommissie 2019-2020 

Voorzitter: Timo
Secretaris: Joshua

Penningmeester: Karijn
PR-leden: Marit & Klaske
Algemeen leden: Karijn

Coördinator: Hanna Simons

Contact: ac[at]aliasweb.nl