De AC staat altijd voor je klaar met de twee weekendjes weg die ieder jaar plaatsvinden. Bovendien neemt de commissie je mee op avontuur in en rondom Utrecht. Naast de leuke, gezellige, leerzame, knusse, spannende activiteiten die de AC organiseert, waaronder de weekendjes weg en de dagactiviteiten, is dit jaar de Frans Bauer act op de karaokeavond erg goed bij het publiek aangekomen. Al zingend en dansend stond de AC met Frans Bauer maskers op “Heb je even voor mij” te ‘zingen’. Ook heeft de AC sinds die avond een andere benaming vergaard: ActieCommissie! 

Activiteitencommissie 2017-2018 

Voorzitter: Nina uit het Broek
Secretaris: Jessie Samwel

Penningmeester: Michelle van Steijn
PR-leden: Marloes Akkermans
Algemeen leden: Melisa Zandstra

Coördinator: Goukje Suringar

Contact: ac[at]aliasweb.nl

Nina is reeds bekend met de AC. Na twee jaar genotuleerd te hebben, was zij dit jaar toe aan verandering, en vervult nu zorgvuldig de rol als voorzitter. Ze heeft geen bowlingtalent, maar ze is wel erg georganiseerd, wat natuurlijk een stuk meer van belang is als voorzitter. Verder houdt ze van katten, cactussen (kattussen?), en loempia’s.

Michelle (beter bekend als Mies) is onze semi-Duitser met een lichte identiteitscrisis. De functie als penningmeester kreeg zij enigszins in haar schoenen geschoven na het verlies van de strijd met Jessie om secretaris. Desalniettemin, gaat het financieel best prima. Ook Mies houdt erg van katten, en taco’s (die ze sneaky zat te eten op kleumweekend terwijl de rest wraps kreeg).

Jessie is onze pro hiphopstér. Ze lijkt heel lief en onschuldig, maar ondertussen een vrij pittige tante. Als beginnend secretaris, notuleert ze de sterren van de hemel en houdt de eer als secretaris hoog. Natuurlijk houdt ook Jessie van katten en Disney films.

Marloes is ook reeds bekend met de AC. Ze is creatief, wat ook tot uiting komt in haar haarkleuren. Haar logo’s en andere ontwerpen moeten echter wel voldoen aan de wensen van haar commissie-leden, maar gelukkig heeft ze hier geen moeite mee. Haar spirit-animal is een luiaard, maar ze houdt ook van katten.

Melisa houdt als enige van de AC niet van katten (jammer), vandaar haar “functie” als algemeen lid. In tegenstelling tot Nina, bezit Melisa wel over het bowlingtalent. Ze houdt van kipnuggets (wie niet) en haar levensmotto’s zijn dan ook: “food = life” en “er is altijd plek voor een toetje”.

Goukje is ook gewoon een leuke meid. Haar liefde voor Harry Potter is net zo erg als die voor katten. Ze houdt van dansjes en mopjes en biertjes drinken in het Pandje. Haar levensmotto luidt: “zout boven zoet”.