Alias biedt haar contribuanten prachtige merchandise aan! Stap nu het Aliashok binnen om ook eigenaar te worden van een van deze prachtige Aliasartikelen. Iedereen is welkom om de nieuwe Aliaspennen op te halen, van duurzaam, recyclebaar materiaal of Alias te laten plakken door middel van de Aliasstickers!

  • Sleutelhanger
Alias biedt al haar nieuwe contribuanten (vanaf het jaar 2016-2017) een Aliassleutelhanger. Op vertoon van deze prachtige roze, blinkende sleutelhanger krijg je verschillende kortingen bij de huidige partners van Alias. De sleutelhanger is voor doorgewinterde Aliassers te koop voor maar 1,50€. Koop dus zo’n blinkend exemplaar!

  • Tasje
Met deze fijne schoudertas draag jij Alias altijd bij je en hoef je nooit meer zo’n plastic boodschappentas te kopen in de supermarkt. Voor €2,- zijn deze tasjes verkrijgbaar in het Aliashok en te bestellen via deze link.
  
  • Aliastrui 
Alias houdt je warm! Deze retro-Aliastrui is nu verkrijgbaar voor een heerlijk, Hollandse actieprijs: nu voor maar 15€! De truien zijn verkrijgbaar in het Aliashok en te bestellen via deze link. Kom langs in het Aliashok voor een pas-sessie; de maten M, L en XL zijn beschikbaar.