Alias biedt haar contribuanten prachtige merchandise aan! Stap nu het Aliashok binnen om ook eigenaar te worden van een van deze prachtige Aliasartikelen. Iedereen is welkom om de nieuwe Aliaspennen op te halen, van duurzaam, recyclebaar materiaal of Alias te laten plakken door middel van de Aliasstickers!

  • Almanak – Lustrumeditie, bestel ‘m hier

Koop nu als Aliasser voor maar 11€ jouw almanak!

Bij bestelling van de almanak kun je kiezen tussen de optie:
– Ophalen in het Aliashok, vul dan de kortingscode ‘zelf-ophalen’ in!
– Verzending van de Almanak, vul dan niet de kortingscode in, je betaalt 4,25€ extra verzendkosten.

Wil jij een fantastisch overzicht hebben van de afgelopen 5 jaar van jouw favoriete, roze studiestichting? Bestel dan nu alvast de Almanak alvast! De Almanak-commissie is keihard aan het werk om een prachtig Lustrumboek samen te stellen. Hoogstwaarschijnlijk zal de Almanak in de Diesweek “gelanceerd” worden, in mei 2018! Wil je nu al zeker zijn van een almanak bestel deze dan alvast, dan stellen wij jou op de hoogte als ‘ie er is!

  • Sleutelhanger
Alias biedt al haar nieuwe contribuanten (vanaf het jaar 2016-2017) een Aliassleutelhanger. Op vertoon van deze prachtige roze, blinkende sleutelhanger krijg je verschillende kortingen bij de huidige partners van Alias. De sleutelhanger is voor doorgewinterde Aliassers te koop voor maar 1,50€. Koop dus zo’n blinkend exemplaar!
  • Tasje
Met deze fijne schoudertas draag jij Alias altijd bij je en hoef je nooit meer zo’n plastic boodschappentas te kopen in de supermarkt. Voor €2,- zijn deze tasjes verkrijgbaar in het Aliashok en te bestellen via deze link.
  
  • Aliastrui 
Alias houdt je warm! Deze retro-Aliastrui is nu verkrijgbaar voor een heerlijk, Hollandse actieprijs: nu voor maar 5€! De truien zijn verkrijgbaar in het Aliashok en er zijn nog maar enkele stuks! Kom langs in het Aliashok voor een pas-sessie; de maten M en XL zijn beschikbaar.