Alias biedt verschillende mooie en handige spullen aan waarmee je trots je huisraad kunt verrijken. Zo hebben we elke jaar de enige echte Aliastrui, waarvan er inmiddels al heel wat hun weg naar de wijde wereld hebben gevonden.

Daarnaast hebben we ook tasjes en USB-sticks, helemaal in Aliasstijl. Vanaf het jaar ’16-’17 is Alias overgestapt op sleutelhangers in plaats van pasjes voor de contribuanten. Aliassers die voor dit jaar lid geworden zijn, kunnen een sleutelhanger kopen voor €1,50.

Verder hebben we ook nog gratis merchandise in de vorm van pennen en stickers.

 

Sleutelhanger
Vanaf het jaar ’16-’17 krijgen alle nieuwe contribuanten van Alias een Aliassleutelhanger. Andere Aliassers mogen de sleutelhanger natuurlijk ook gebruiken in plaats van hun Alipas, maar betalen dan €1,50.

Tasje
Met deze kekke schoudertas draag jij Alias altijd bij je en hoef je nooit meer zo’n plastic boodschappentas te kopen in de supermarkt. Voor €2,- zijn deze tasjes verkrijgbaar in het Aliashok.
  
USB-stick
Nooit meer last van een slechte internetverbinding bij het houden van een presentatie. Op deze USB-stick kun je maar liefst 8GB aan bestanden opslaan en je betaalt slechts €4,- voor zo’n exemplaar.
  
Aliastrui 
Alias houdt je warm! Op introductiekamp, tijdens Kleumweekend en op de Boerdereis zit niets zo lekker als een echte Aliastrui. De truien zijn aan het begin van het collegejaar te koop. Er zijn momenteel nog een aantal truien over, dus kom naar het hok om er voor €25,- eentje te scoren. De truien zijn zowel in mannen- en in vrouwenmaten verkrijgbaar.

10847300_368238463356508_1249072851681157412_o