• ViCie: Black Mirror lezing – donderdag 15 maart – koop hier je ticket

    Zullen de snelle technologische ontwikkelingen onze wereld overnemen? Zo ja, zijn wij dan wel mediawijs genoeg om om te kunnen gaan met die nieuwe technologieën? Sophie Reinders, genomineerd voor docenttalent van de UU, zal een aflevering van Black Mirror analyseren en geeft een mediawijze visie hierop. We zullen de aflevering met z’n allen kijken en luisteren vervolgens naar de lezing van Sophie! Koop snel een kaartje bij het Aliashok, want dit is een lezing die je zeker niet wilt missen!

    Wat: Black Mirror-lezing
    Waar: Drift (lokaal later bekend)
    Hoe laat: 19:30-22:00 (inloop 19:15)
    Kosten: Aliassers: €1,00 I Niet-Aliassers: €1,50

  • Sport&Spel: Kroegentocht – dinsdag 20 maart – koop hier je ticket

Wat is er nou leuker dan met je favoriete Aliassers van kroeg naar kroeg te gaan? Spelletjes spelen in die kroegen natuurlijk! Bovendien maak je door het doen aan kleine opdrachten ook nog eens kans op een leuke prijs, wie wil dat nou niet? Mocht je niet zo uitblinken in spelletjes kun je het nog altijd altijd voor het bier (of iets anders) doen, van ons krijg je er in ieder geval al twee. Dus stel je een beetje sportief op en schrijf je in voor deze leuke kroegentocht.

Wanneer: dinsdag 20 maart
Hoe laat: 19:30-21:30
Waar: start in ‘t Pandje
Kosten: 3,50 euro voor Aliassers // 4,50 voor niet-Aliassers

  • Party&co: Rondleiding Tivoli Vredenburg – woensdag 28 maart – koop hier je ticket

Muziekliefhebbers opgelet!

Heb je altijd al eens willen weten hoe het is om op een groot podium te staan? Of ben je simpelweg een groot fan van TivoliVredenburg? Grijp dan nu je kans! Woensdag 28 maart organiseert de Party&co een exclusieve rondleiding door een van de bijzonderste muziekgebouwen ter wereld. Eindelijk kan je zien wat er achter de schermen gebeurt en mag je zelfs een tripje in de artiestenlift nemen! Al dit plezier is al mogelijk vanaf 3 eurootjes, dat is nog minder dan een biertje tijdens Pop-O-Matic! Er is beperkt plek, dus schrijf je snel in!

Woensdag 28 maart 10.30-12.00
@TivoliVredenburg, Vredenburgkade 11, Utrecht
Prijs: 3 euro Aliasser | 5 euro niet-Aliasser

  • CC: Museum Speurtocht // editie Centraal Museum – donderdag 5 april – koop hier je ticket

Ben jij een echte Sherlock Holmes? Hou je daarbij ook van kunst? Doe dan mee aan de Speurtocht die de CultuurCommissie in het Centraal Museum in Utrecht organiseert! De winnaars zullen beloond worden met een mystery prize… Voor mensen met een Museumjaarkaart is het helemaal gratis, voor Aliassers zonder kaart €2,50 en voor niet-Aliassers zonder kaart €5,50. Be there or be square!

Wat:            Museum Speurtocht – Editie Centraal Museum

Wanneer:   Donderdag 1 maart

Hoe laat:    19.30 uur

Waar:          Centraal Museum Utrecht

Kosten:       Aliassers: €2,50   Niet-Aliassers: €5,50                                                      Museumkaarthouders: GRATIS