Het tweede evenement van de FoodCie van dit jaar zullen velen van jullie ongetwijfeld erg leuk vinden: we gaan met z’n allen bier proeven in café Plank! We zullen hierbij een goede borrelplank krijgen en uitleg over de minimaal 6 (!!) verschillende speciaalbieren!

Houd vrij in je agenda: donderdag 22 november vanaf 17 uur, Voorstraat 96. De prijs (en manier van inschrijven) zal later hier bekend worden gemaakt, maar zal voor dit alles ongeveer rond de 12,50 gaan zijn.

-> Bierproeverij met hapjes
-> 22 november
-> Café Plank, Voorstraat 96
-> €12,50 Aliassers, €14 niet-Aliassers

Zing jij de sterren van de hemel? Kom dan maandag 26 november naar de ArtCie Karaokeavond in het gezellige Café Weerdzicht en laat zien wat je kan! Kun je absoluut niet zingen? Kom dan al helemaal!! (er is bier) (de eerste is gratis). Last van typische TCS keuzestress? Geen paniek: je mag zo vaak zingen als je wil en er is zelfs een prijs voor het leukste optreden.
Wanneer: Maandag 26 oktober 20:00
Waar: Café Weerdzicht
Kosten: 2,50 inclusief eerste drankje, 3,00 voor niet-aliassers

-> Karaokeavond
-> 26 november
-> Café Weerdzicht, Oudegracht 1
-> €2,50 Aliassers, €3 niet-Aliassers (inclusief gratis drankje)

27 november zullen wij namens de EducaCie zowaar een academische pubquiz gaan organiseren. Deze zal plaatsvinden in het Pandje, onze trouwe stamkroeg. Het staat in het thema van de hoofdrichtingen ‘Filosofie, politiek en maatschappij’‘Klassieke talen en culturen’ en ‘Podiumkunsten’. Maar geen zorgen; je hoeft van tevoren niet de boeken in te duiken! We hebben namelijk interessante, enthousiaste docenten bij elkaar getrommeld die jullie graag een beetje bijspijkeren voordat we aan de quiz beginnen. Deze zal in teams van ongeveer 4 gemaakt worden, en het winnende team wint een pitcher. Het beloofd een ontzettend toffe avond te worden, dus schrijf je vooral in via de lijst in het hok! Aliassers betalen €2,50, en niet-Aliassers betalen €3,00. We zullen om 19:30 beginnen, en het zal tot 21:00 uur duren, zodat je daarna nog even fijn door kan gaan met borrelen.