Lieve Aliassers,

Het moment is alweer daar, blok 4 is begonnen. Hopelijk heeft iedereen nog de kracht om dit laatste blok te gaan vlammen! Ik heb enorm veel zin in het blok, maar zie er ook wel weer wat tegenop. Omdat het niet alleen het laatste blok is van mijn tweede jaar (en ik niet het meest denderende vak heb) maar ook omdat het het laatste blok is van mijn bestuursjaar en dat is wel heel raar. Maar aan de andere kant komen er ook de meest leuke activiteiten, momenten en dagen aan dus ik kan ook eigenlijk niet wachten op het nieuwe blok. Hoewel ik benieuwd ben of iets de trip naar Berlijn kan tippen. Wat hebben wij een waanzinnige week gehad dankzij die geweldige VakanCie!

In Berlijn hebben wij aan een geweldige stadswandeling mogen deelnemen die de penningmeester en voorzitter van de commissie waanzinnig deden. Daarna hadden wij een tour door het Deutsches Historisches Museum, wat ik zo interessant vond. De tweede dag hebben wij een bewogen maar waardevolle dag gehad bij het bezoek van Sachsenhausen. In de avond sloten wij die dag af met een gezamenlijk etentje in een enorm schattig Italiaanse tent, wat erg fijn en gezellig was (Shoutout naar lid logistiek voor het vinden van de tent). De woensdag was een rustige dag met in het begin een bezoek aan het Alte Nationalgalerie of het Neues Museum. Ik was naar het Neues Museum wat mij verraste en waar ik mij toch nog twee uur heb weten te vermaken. Daarna ben ik samen met mijn bestuur de wijk gaan bezoeken waar ik zelf twee maanden heb gezeten in mijn tussenjaar. Het was heel leuk om terug te zijn en om mijn liefste bestuursgenoten dit te laten zien. De donderdag hebben wij een lekkere laatste dag gehad, met een bezoek aan Slot Charlottenburg en op het einde van de dag een heerlijk drankje. De reis terug was spannend, maar alle 25 hebben het thuisfront gered! Dank allemaal voor een onvergetelijke reis!

Nu kijk ik vooral uit naar de Diesweek, waar wij enorm veel leuke dingen mogen doen en waarbij het enige echte 38ste kandidaatsbestuur bekend wordt gemaakt (AHHHHHH!!!!). Ik kan echt niet wachten op dat moment op het Diesfeest, wees er dus allemaal bij want het wordt magisch! Verder staat de agenda boordevol gezelligheid dus laat ik komend blok heerlijk op mij afkomen. Hopelijk hebben jullie er ook allemaal net zo veel zin in als ik en mogen we de laatste maanden lekker samen doorbrengen. Heel veel succes komend blok en we gaan er gewoon één groot roze feest van maken deze maanden!

Roze liefs en hopelijk tot snel!

Bregtje

~Geschreven op 22 april 2024~

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop