Lieve Aliassers,

Inmiddels is het eerste blok van het nieuwe collegejaar alweer voorbij. Hopelijk hebben jullie het een beetje overleefd. Ik op zich wel, maar ik heb wel echt zin in de reflectieweek om even bij te komen en lekker te genieten van de herfst met een kopje thee. En over de reflectieweek gesproken, laten we even lekker terugblikken op wat we allemaal gedaan hebben. In een ver verleden, begin september, hebben we een fantastische introductie gehad. Gezellig bowlen op de Aliasdag en een Crazy 88 en een mooie kanotocht tijdens het introductieweekend. Die mooie dagen vormden een mooie start voor ons als bestuur om vol frisse moed te beginnen aan alle bestuursgekte.

En wat waren het toch een paar maanden. Hier en daar zaten er een paar hobbeltjes op de weg. Zo liepen we tegen wat technische probleempjes aan en je zult net zien dat ik totaal niet technisch ben. Gelukkig zijn die problemen alweer opgelost en kunnen we lekker door pakken. Inmiddels heb ik mijn draai kunnen vinden en vind ik het heel leuk om samen met de rest van het bestuur lekker te ‘besturen’, activiteiten te organiseren en daar naartoe te gaan. Lekker borrelen, lekker feesten, en hier en daar nog wat aan mijn vak te zitten. Mijn planningsvaardigheden heb ik daarom flink kunnen testen, maar we did it en we made it to het langverwachte Kleumweekend!

Het is nu de dag na het Kleumweekend en ik kijk terug op een heerlijk weekend. Voor een aantal daagjes hebben we het prachtige Netersel in Noord-Brabant onveilig gemaakt. Lekker spelletjes doen, lekker feestje gehouden, en vooral ook helemaal niks doen. Heerlijk. Ik voel me alweer helemaal uitgerust voor komend blok. Hopelijk beginnen jullie ook allemaal met vertrouwen in het komende blok. Ik kijk ernaar uit om jullie allemaal weer te zien bij een activiteit of domibootje/womiluutje. Heb er zin in!

Roze liefs en tot snel!

Jonathan

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop