Lieve Aliassers,

Het is ondertussen al weer juni en de deadlines (maar ook de zomervakantie!!!) komen steeds wat dichter bij. Vandaag had ik mijn laatste college van het jaar en dat voelt toch wel een beetje vreemd. De collegezalen werden steeds leger, de parkjes steeds voller en zelf voelde ik ook het overweldigende verlangen om de menigte te volgen. Gelukkig moest ik verplicht bij de laatste RelaxCie activiteit zijn, waar we heerlijk in het park spelletjes hebben gespeeld. Oh wat vond ik dat toch vervelend 😉

Komende maand ben ik in ieder geval nog lang niet klaar met de vitamine D opnemen, want de maand juni zit ook nog vol activiteiten. Aankomende zaterdag zullen we met 30 graden onze familiedag hebben, gaan we later in de maand nog heerlijk in het park met de Kunst&ComposiCie schilderen en drinken, hebben we nog de loveboat van de LusCie én komt er nog een fantastische PaPaPoem aan. Ga zo maar door. Naast de deadlines van mijn twee vakken, heb ik dus nog genoeg verplichte ontspanning te gaan voordat de zomervakantie begint.

Daar kijk ik trouwens wel naar uit. Ondanks dat ik geen vakantie naar het buitenland heb gepland, heb ik nog wel genoeg andere leuke dingen staan. In juli ga ik bijvoorbeeld voor de 10e keer (!!) naar de Zwarte Cross en ik kijk nu al uit om helemaal onder het zand dansjes te doen en drankjes te drinken. Daarnaast ga ik nog genieten van een dagje strand met wat vrienden van thuisthuis en kijk ik uit naar de zomeravonden in de achterhoek (behalve de muggen, die mogen wel wegblijven). Mochten jullie nog meer willen horen over mijn wilde zomervakantie plannen, vraag me er dan vooral naar! Nu eerst nog maar even strijden voor de deadlines en genieten van de laatste loodjes van het bestuursjaar <3

Tot snel!

Lian

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop