Lieve Aliassers,

Het is alweer mei en dat betekent dat het mijn beurt is om terug te kijken op de afgelopen periode. April en maart waren drukke, maar leuke maanden. We hebben fantastische Aliasactiviteiten georganiseerd, zoals de kroegentocht van de Party en Co én de leuke Just Dance activiteit van de Food en Fitcie. Naast deze activiteiten heb ik ook een heel erg leuk en leerzaam vak gevolgd: het practicum audiovisuele media. Dit vak was soms overweldigend, maar zeker de moeite waard. Gelukkig kon ik goed opladen en bijkomen van blok 3 in de reflectieweek en tijdens de reis naar Porto met de BRC. En wat waren we uit!!!

In Porto hebben we prachtige dingen mogen zien. Denk hierbij aan de Bom Jesus in Braga, de idyllische huisjes in Porto en Gaya en de Douro Vallei met zijn wijngaarden. We hebben zelfs van deze laatste wijngaarden een heerlijke witte en rode Port kunnen proeven. Het was dus een heerlijk ontspannende week en de BRC mag trots op zichzelf zijn voor de geweldige organisatie!

Maarja inmiddels is het dus al mei en breekt er, ook voor ons, een spannende tijd aan. De Diesweek is namelijk al in zicht en binnenkort presenteren wij aan jullie ons nieuwe kandidaatsbestuur. Het einde van ons bestuursjaar komt daarmee langzamerhand dichterbij, wat heel erg jammer is. Maar dat mag de pret niet drukken, want gelukkig heeft Alias nog heel veel leuke activiteiten in het vooruitzicht! Tijdens de Diesweek zullen het bestuur en een aantal Aliascommissies toffe activiteiten organiseren (deze staan in het diesweek overzicht op instagram en whatsapp), en ook komen er ook de komende maanden weer leuke Pandje borrels en Domibo’s aan!

Kortom: er breekt een leuke, spannende en drukke periode voor ons aan waar ik enorm naar uitkijk! Hopelijk zie ik jullie weer snel in het hok of op een Alias activiteit (en schroom niet om me aan te spreken)!

Roze feestelijke liefs,

Marly

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop