Lieve Aliassers,

HOERA! Het is officieel lente is geworden in ons kikkerlandje! Persoonlijk hou ik van de gezelligheid van de donkere maanden, maar in maart kijk ik toch wel weer erg uit naar de warmte, het licht en de gezelligheid van het voorjaar en zomer. De klok is inmiddels verzet. Zelf zag ik tijdens het terugfietsen van een feestje bij het ene bushokje dat het nog 01:55 was en bij de volgende was het al 03:00! Het was een lange fietstocht dus ;-).

Nu het licht is als ik opsta en ook ’s avonds de zon steeds wat later onder gaat, merk ik dat nog meer energie heb om leuke dingen te ondernemen. De warme temperaturen laten nog een beetje op zich wachten, maar voor het zachte lenteweer ga ik natuurlijk mee naar Porto met de BRC. Ongetwijfeld dat het daar wat lekkerder weer is.

Tijdens de kennismakingsborrel die door de BRC werd georganiseerd hebben we al een kijkje mogen nemen in de prachtig vormgegeven reisgids. Er staan enorm leuke activiteiten op het programma, variërend van mooie uitstapjes naar andere steden en ook een wijnproeverij. Natuurlijk is Porto de stad van de port (what’s in a name?). Ik ben heel benieuwd naar alle lokale lekkernijen en bezienswaardigheden en heb super veel zin om met deze gezellige groep naar het zonnige zuiden te gaan!

Bij terugkomst zullen de blaadjes aan de bomen hier hopelijk ook lekker groen zijn en kunnen we hier misschien ook al gaan genieten van de warmere tempraturen. Eenmaal thuis komt ook de verjaardag week van Alias al dichtbij en zal ik samen met de rest van de bestuur druk zijn met het voorbereiden van de dies activiteiten! Het belooft een week vol feest, gezelligheid en plezier te worden met een heel leuk thema. Stay tuned voor de hints…

Graag zie ik jullie allemaal in het Aliashok of bij een van de activiteiten, maar voor nu:


Rosa saudações (roze groetjes in het Portugees),

Clairie

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop