Lieve Aliassers,

Na een maand redelijk rustig opstarten, stond afgelopen maand voor mij in het thema van samenwerkingen. Als eerste was natuurlijk het geweldige lustrumgala samen met Stichting Art, waar beide Lustrumcommissies veel werk in hebben gestoken. En als je er was, heb je ongetwijfeld wel gezien wat een succes het was geworden: de locatie was supermooi aangekleed, en de mensen nog mooier! Daarnaast was het ook heel leuk om te zien wie mensen hadden meegenomen. Veel mensen hadden hun partner meegenomen, maar er waren er ook genoeg die de kans namen om hun vrienden kennis te laten maken met Alias. En zeg nou zelf, is een gala niet de beste manier om dit te doen? Zelf had ik mijn middelbare schoolvriend Luca meegenomen, voor wie dit ook een van de eerste keren in Utrecht was. Al met al was het een fantastische avond dat echt een lustrumjaar waardig was, en ik heb dan ook veel plezier beleefd aan het terugkijken van de foto’s.

Dit was natuurlijk niet de enige samenwerking met een andere stichting of vereniging afgelopen maand. Vorige week gingen we terug in de tijd met het Arktlias feest, en donderdag gingen we nog verder terug met de GW cantus! Nu is het TCS’er overduidelijk niet zo dat ik nooit mensen van een andere studie zie, maar je spreekt zo toch mensen die je anders überhaupt niet eens gezien zou hebben. Sowieso is dat ook een van mijn favoriete gedeeltes van mijn bestuursjaar, want hoe zou ik anders iemand van bijvoorbeeld taalwetenschap hebben leren kennen?

Maar goed, als we het toch hebben over bestuursjaren en samenwerkingen, kan ik niet missen wat deze maand misschien wel de allerbelangrijkste samenwerking geweest is: die met onze oudbesturen. Na het uitvallen van Nina zijn zij ons heel erg tot steun geweest, met aanmoedigende woorden, helpen bij de bestuursvoorlichting, notuleren bij het AOA, en het wekelijks overnemen van een hokdag. Zij hebben zo de overgang heel veel makkelijker gemaakt, en daarvoor ben ik ze heel dankbaar <3

Natuurlijk stopt dit niet allemaal na deze maand en komen er nog veel leuke dingen aan, zowel in samenwerking met anderen als alleen met Alias. Dus houdt dit vooral in de gaten, en dan hoop ik jullie snel weer te zien!

Roze liefs, Hannah

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop