Lieve Aliassers,

Het is tijd voor mijn eerste bestuursblog van het jaar. Net iets meer dan drie maanden ben ik nu onderdeel van het 36e bestuur van Alias. Enerzijds voelt het heel kort, anderzijds heb ik het gevoel dat wij al zo veel hebben gedaan. Zeker na de maanden geheimhouden, de maanden voorbereiding is het super om nu echt bezig te zijn met het besturen. De introductieperiode is nu al een aantal maanden voorbij, maar ik heb genoten om deel te mogen nemen aan de gezellige AIT van dit jaar! Elke dinsdagochtend kwam ik met de commissie samen in het Aliashok om allerlei leuke activiteiten te organiseren voor de nieuwe Aliassers en eerstejaars TCS’ers.

Bij de introductietijd hoort ook het leren kennen van andere besturen van verschillende studiestichtingen of -verenigingen. Ik heb kennis gemaakt met het concept van cobo’s. Tijdens deze constitutieborrels kan je recipiëren bij een nieuw bestuur en hen een cadeautje geven (als je de kans krijgt). De avond bestaat vooral wachten, kletsen en lachen met een biertje in de hand en als je geluk hebt, kan je na het recipiëren de cadeautjes die het bestuur zojuist heeft ontvangen weer van ze afpakken; brassen. Blauwe plekken horen er een beetje bij, maar voor de rest waren dit avonden waar ik heel veel gelachen heb. Vooral bij die van ons eigen bestuur!

Het is maar goed dat de meeste cobo’s zijn geweest, want de Alias commissies zijn al even opgestart en er worden nu een boel hartstikke leuke activiteiten gepland. Naast dat ik boel van deze activiteiten zal gaan bezoeken, coördineer ik ook een aantal commissies. Ik vind het heel leuk om te zien wat voor interessante en gezellige ideeën er allemaal naar boven komen tijdens de vergaderingen. Tussen de hokdagen, vergaderingen en activiteiten door reis ik nu twee keer per week op en neer naar Amsterdam om daar colleges bij te wonen. Maar als ik dan weer terugga en die vertrouwde trappen van Drift 13 hijgend op loop ben ik heel blij om weer terug te zijn in Utrecht en bij het altijd gezellige Alias!

Hopelijk zie ik jullie snel!

Roze liefs,
Clairie

Categories:

Tags:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop