Lieve Aliassers,

Daar gaan we dan, de allereerste bestuursblog van bestuur 36! Het is ondertussen al november, wat betekent dat we al 2 maanden gewisseld zijn. In die tijd is er veel gebeurd. We hebben allerlei leuke AIT activiteiten georganiseerd, emotioneel afscheid genomen van Berteke als opleidingscoördinator, commissies opgezet, ons allereerste AOA gehad en morgen zal ook de allereerste activiteit plaatsvinden, namelijk het Kleumweekend!

Na hard gestreden te hebben voor mijn TPG paper (gezellig samen met heel veel andere Aliassers) vorige week kon ik eindelijk weer wat rust nemen. Of nou ja, rust is misschien niet het goede woord omdat ik nooit goed ben geweest in tijd voor mezelf nemen, maar het was wel fijn om even geen colleges te hebben. Zo ben ik maandag met een van mijn vrienden naar een klimbos geweest, wat overigens heel vreemd was omdat wij als enige daar waren. Aan de andere kant konden we zo wel supersnel door alle parkoers gaan, want de enige persoon waarop gewacht moest worden omdat die zat te klunzen bij de kabelbanen was ikzelf. Dinsdag heb ik met mijn bestuursgenootjes het hok flink aangepakt, wat betekent dat er nu niet meer overal tassen en kratten staan! En de kasten kunnen nu allemaal dicht! Je gelooft bijna je ogen niet als je nu het hok binnenkomt.

Verder ben ik nog druk bezig geweest met werk en het voorbereiden van Kleumweekend, aangezien ik ook de coordinator van de AC ben dit jaar! Het draaiboek updaten, boodschappenlijst checken en een leuke carnavalsoutfit regelen, alles zodat we een geweldig weekend gaan hebben. Maar ik heb er ook alle verrtrouwen in dat dit goed gaat komen! Ik heb er in ieder geval heel veel zin in.

Een deel van jullie zal ik daar zien, maar ik hoop de rest natuurlijk ook weer snel te zien. Bij een van de andere geweldige activiteiten die eraan komen, een pandjeborrel, in het hok of misschien zie ik je wel gewoon op het ICU op weg naar mijn vak. Hoe dan ook wens ik jullie een heel fijn blok toe. Maar voor nu: geniet nog even lekker van de laatste dagen van deze reflectieweek.

Roze liefs, Hannah

Categories:

Tags:

Comments are closed

0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop