Als het 35e bestuur van Alias zijn wij gedurende het jaar druk druk druk om alles achter de schermen te regelen voor onze mooie studiestichting. We laten ons gezicht zo vaak mogelijk zien bij borrels, activiteiten en hokdagen, maar willen jullie daarnaast graag up to date houden van al onze bezigheden met onze wekelijkse bestuursblog. In deze bestuursblog blikt Lotte terug op de afgelopen Diesweek.

Het is maandagmorgen, ik kom net van de ortho thuisthuis (spalkje zat blijkbaar los), zit in de trein, sta stil op Rotterdam Centraal en vertrek bijna weer naar Utrecht. Na een drukke Diesweek heb ik een weekendje lekker uitgerust in het mooie Pijnacker. Ik heb in de zon gezeten (en ben weer licht aangebakken), pannenkoeken gebakken, mijn broer en hond bezocht in het schitterende Rotterdam Zuid en een vriendin (en tevens buurmeisje) bezocht die een huis-afscheidsfeest gaf. 

Het was niet zonder reden een rustig weekend; de voorafgaande Diesweek was hartstikke druk natuurlijk! Op maandag begonnen we met de jaarlijkse Alias ‘Wie is de Mol’, waar Isabel bijna iedereen voor gek wist te houden. Samen met Michiel begon ik bij Tivoli en we dwaalden af naar het zonnige Julianapark waar de rest van de activiteit plaatsvond. Dinsdagavond was het tijd voor de bestuursquiz en de Alalos Launch. Robin en Jonathan belandden op een gedeeltelijke eerste plek door zo veel mogelijk algemene aliaskennis vragen en quizvragen over het huidige bestuur goed te beantwoorden. Tijdens de daaropvolgende Alalos Launch werd de nieuwe hoofdredactrice bekend gemaakt… Fleur geeft het stokje door aan Amber! Het nieuwe tijdschrift is met volle glorie uitgedeeld en ziet er door de nieuwe en verfrissende vormgeving weer prachtig.

Midden in de week stonden we met z’n allen in het K-Sjot met smacht te wachten op de bekendmaking van het 36e kandidaatsbestuur. Om precies 00:36 begonnen we met het aankondigen van onze vijf opvolgers. Het was een geslaagde avond vol met lieve mensen, leuke muziek en lekkere roze Trojkashotjes en tosti’s. De volgende middag kwamen we met onze brakke koppen bijeen om te brunchen met taart, fruit, stokbrood, chips en gratis ijs van Luca Ijs. We sloten de week af met de escape room activiteit, waar we heerlijk weer bij hadden.

Ondertussen ben ik bijna op Utrecht Centraal, dus ga ik afsluiten… ik wil iedereen bedanken voor deze mooie Diesweek en vergeet niet om naast het studeren te genieten van het mooie weer!

Joeee!
Knuffels van mij,

Lotte <3

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop