Als het 35e bestuur van Alias zijn wij gedurende het jaar druk druk druk om alles achter de schermen te regelen voor onze mooie studiestichting. We laten ons gezicht zo vaak mogelijk zien bij borrels, activiteiten en hokdagen, maar willen jullie daarnaast graag up to date houden van al onze bezigheden met onze wekelijkse bestuursblog. In deze bestuursblog praat Madelief jullie bij over de afgelopen maanden.

Lieve Aliassers,

Daar zijn we weer! De bestuursblog heeft even een kleine pauze genomen, maar is weer terug! Intussen is blok 4 van start en is er een heeeeeleboel gebeurd! De lockdowns zijn allemaal voorbij en dat heb ik de afgelopen maanden goed gevierd (het aantal brakke dutjes in het Aliashok liep hoog op..). Daarnaast mocht ik eindelijk, eindelijk, EINDELIJK mijn allereerste fysieke hoorcollege als student meemaken en wat was dat een plezier! Ook gingen we in de onderwijsvrije week op avontuur naar Ljubljana (elke keer weer stressen hoe ik het nou spel) en ik had de tijd van mijn leven. De BRC had een schitterend programma in elkaar gezet, het landschap was prachtig en de stad enorm mooi. Het was een geslaagde week!

Hoewel blok 4 is begonnen en ik weer aan de studie moet is het feest nog niet voorbij! In de week van 16 t/m 20 mei vieren we de verjaardag van Alias, iets waar ik enorm druk mee bezig ben geweest de afgelopen weken en waar ik ook heel veel zin in heb! Op het Diesfeest zullen we ook het 36e Kandidaatsbestuur officieel bekendmaken. Achter de schermen is de overdracht naar het volgende bestuur van Alias dus al eventjes gaande. Het voelt heel bijzonder om het stokje over te mogen dragen aan een groep nieuwe toppers die onze Stichting een jaar lang mag besturen, maar ik denk dat ik alsnog wel een paar traantjes ga laten als ik mijn laatste uurtjes met Canva heb doorgebracht en mijn penning heb overgedragen. Maar gelukkig is bestuur 35 nog de komende maanden lekker druk met de afronding van dit prachtige Aliasjaar en hoef ik nog niet te stressen over hoe waterproof mijn makeup moet zijn om de tranen van de bestuurswissel te doorstaan ;).

Lieve allemaal, ik ga snel mijn bestuursblogje aftypen en door naar de volgende activiteit van de dag (samen eten met de leden van de Duurzaamheids- en Diversiteitscommissie voor we onze lezing gaan geven:)! Tot snel en roze liefs,

Madelief

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop