Als het 35e bestuur van Alias zijn wij gedurende het jaar druk druk druk om alles achter de schermen te regelen voor onze mooie studiestichting. We laten ons gezicht zo vaak mogelijk zien bij borrels, activiteiten en hokdagen, maar willen jullie daarnaast graag up to date houden van al onze bezigheden met onze wekelijkse bestuursblog. In deze bestuursblog filosofeert Madelief over de ’tijd’.

Lieve Aliassers,

Wat vliegt de tijd! Blok 3 begint alweer vandaag en ik moet heel eerlijk zeggen dat ik daar nog niet helemaal voorbereid op ben. Maar de tijd wacht op niemand! NS treinen wachten ook niet op niemand, heb ik weer even geleerd vandaag. Ik schrijf deze blog vanuit een volgepakte trein naar Utrecht, vandaar. Er was weer een heleboel vertraging en ellende, maar ik zit in de trein!

Afgelopen weekend was het ook alweer tijd voor de TripCie reis naar Groningen! Voor ik het wist was het 5 februari en gingen we met een gezellige groep Aliassers op pad. Op zaterdag struinden we door de stad en leerden we over de geschiedenis van Groningen. ’s Avonds gingen we lekker uit eten en hadden we een avond vol spelletjes en drankjes in het hostel. Op zondag hadden we een brak ontbijtje en doken we de musea in. Ikzelf ging naar Story World, waar veel te leren was over de geschiedenis van storytelling in games, animatie en stripboeken. Gezien ik zelf ben opgegroeid met het stuklezen van stripboeken, was dit een heel leuk museum om te bezoeken.

Het is alweer februari en dus gaat ook de zoektocht naar het nieuwe Aliasbestuur beginnen. Het voelt een beetje als het begin van het einde van mijn bestuursjaar, maar ik vind het ook enorm leuk om een nieuw bestuur aan te mogen stellen en ze aan al het moois dat Alias is te introduceren. De bestuursvoorlichtingen zijn op 17 en 23 februari, ik hoop jullie daar te zien mocht je meer willen weten!:)

De tijd vliegt ook snel voor mij persoonlijk; morgen (8 februari) ben ik jarig en word ik 20! Het is ergens gek om te bedenken dat mijn tienerjaren dan ‘officieel’ voorbij zijn, maar in principe verandert er weinig. Ik heb een drukke dag vol vergaderingen en colleges, maar vind dat ergens wel prima. Morgen hebben we ook weer onze eerste Pandje borrel sinds tijden, dus ik hoop jullie daar ook te zien (één verzoek; ga a.u.b. niet voor me zingen. Koop maar een drankje voor me<3)!

Hopelijk tot heel snel en roze liefs,

Madelief

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop