Als het 35e bestuur van Alias zijn wij gedurende het jaar druk druk druk om alles achter de schermen te regelen voor onze mooie studiestichting. We laten ons gezicht zo vaak mogelijk zien bij borrels, activiteiten en hokdagen, maar willen jullie daarnaast graag up to date houden van al onze bezigheden met onze wekelijkse bestuursblog. In deze bestuursblog vertelt Lotte over haar weekend.

Op deze mooie maandag zit ik met Michiel, Isabel en een paar Aliassers bij de Kromme Nieuwegracht. Afgelopen zaterdag was ik in Amsterdam met 2 vriendinnen en ik ga er heerlijk met jullie op terugblikken. Een vriendin van mij stond in de halve finale van een tennistoernooi (spoiler ze heeft het toernooi inmiddels gewonnen) en ik ging samen met een andere vriendin kijken. Toen we binnenkwamen in het clubhuis waren we overweldigd door bier drinkende studenten met kippenpakken aan. Het pak was niet zomaar een pak (zoals een onesie), maar een instap-kippenpak waardoor de kop van de kip voor je buik zat. Het was een hele ervaring.
Nadat ik met twee biertjes over een verkeerde tennisbaan rende kwam ik aan bij een paar stoelen die voor de juiste tennisbaan stonden. Een paar jongens spoorden ons aan om een drankspelletje te spelen, waarna we er half aan meededen (het was een gek spel). Nadat de vriendin de winst binnengesleept had, dronken we nog een biertje op de wist. Daarna namen we trams, treinen en metro’s en waren we weer lekker thuis 😊

Roze liefs,

Lotte

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop