Als het 35e bestuur van Alias zijn wij gedurende het jaar druk druk druk om alles achter de schermen te regelen voor onze mooie studiestichting. We laten ons gezicht zo vaak mogelijk zien bij borrels, activiteiten en hokdagen, maar willen jullie daarnaast graag up to date houden van al onze bezigheden met onze wekelijkse bestuursblog. In deze bestuursblog blikt vertelt Isabel over haar vakantie.

Lieve allemaal,

Het is inmiddels alweer de eerste week van 2022 geweest en het echte leven start zich langzaam weer op. Ik val na de feestdagen altijd een beetje in een soort verveeld gat. Je verheugt je weken (of in mijn geval maanden) op de feestdagen en ineens zijn ze voorbij. En gek genoeg was ik daarmee ook wel weer klaar met de vakantie. Mijn vingers kriebelen om weer aan de slag te gaan met de studie en mijn bestuurstaken. Hoe gek het ook klinkt, dat heb ik oprecht gemist in de vakantie! Maar, ik had met mezelf afgesproken om in ieder geval twee weken echt even rust te pakken en dat heb ik ook gedaan!

Mijn feestdagen waren super! De dagen voor kerst aan was ik op Schiermonnikoog samen met mijn familie in een heel gezellig familiehuis. Eindeloos spelletjes gespeeld en chocolademelk met baileys gedronken en wat hadden we feest. Met kerstavond zijn wij teruggereisd, want de kerstdagen heb ik doorgebracht met mijn vriend en zijn familie! En hoewel we onszelf helemaal hadden volgepland om iedereen te zien, hebben we echt fantastische dagen gehad! Ook oud en nieuw was erg geslaagd, dus ik ben weer helemaal vol goede energie om 2022 in te gaan. Goede voornemens? Daar doe ik niet echt aan. Toch wil ik wel optimaal genieten van 2022 en alles wat mogelijk is. En als ik echt een voornemen moet kiezen, dan is het dit jaar meer boeken lezen en piano spelen. Beide heb ik in 2021 een beetje verwaarloosd, maar maken me wel heel blij!

Inmiddels ben ik weer een beetje begonnen aan mijn artikelen lezen voor mijn deadlines, de TCStudentenraad en meeloopdagen plannen en regelen en ook de voorbereidingen voor de OED zijn momenteel gaande. Ik heb ontzettend veel zin om dit jaar te gaan knallen en alles er uit te halen wat er in zit! Doen jullie met mij mee? Dit jaar wordt ons jaar, met hopelijk veel leuke activiteiten, feestjes en een hele hoop gezelligheid.

Tot gauw lieve Aliassers,

Roze liefs,
Isabel

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop