Als het 35e bestuur van Alias zijn wij gedurende het jaar druk druk druk om alles achter de schermen te regelen voor onze mooie studiestichting. We laten ons gezicht zo vaak mogelijk zien bij borrels, activiteiten en hokdagen, maar willen jullie daarnaast graag up to date houden van al onze bezigheden met onze wekelijkse bestuursblog. In deze bestuursblog vertelt Michiel over zijn reflectieweek.

De komende week sluit de tweede reflectieweek het eerste semester af, waarmee we alweer op de helft van dit studiejaar zitten! Het is natuurlijk geen vakantie, maar wel een mooi moment om even wat leuks voor jezelf te doen terwijl je reflecteert op de eerste helft van het jaar. Zelf zit ik een beetje in een winterdip, doordat het studeren dit blok wat minder ging en we bijna niks fysiek mochten doen. Daarom ga ik proberen even een weekje wat rustiger aan te doen, ook reflecterend op m’n afgelopen levensjaar (verjaardag kwam toch sneller dan verwacht…) Daarnaast kijk ik enorm uit naar de TripCie citytrip naar Groningen komende week, lekker even weg in eigen land (zou het net zo leuk zijn als Utrecht?)


De afgelopen tijd ben ik naast het uitstellen van studieverplichtingen bezig geweest met de
voorbereidingen van het tweede Algemeen Overleg Alias, het opstarten van de
Introductiecommissie en de Lustrumcommissie. Verder natuurlijk de standaarddingen als het
vergaderen met mijn lieve bestuursgenootjes. Samen met de Alalos ben ik bezig met het
voorbereiden van de tweede editie, die in maart uitkomt. Met de BRC zijn we druk bezig met de voorbereidingen van de buitenlandse reis in arpril dit jaar – heb jij je al ingeschreven?? Er zijn nog wat plekjes over!


Het komende blok ga ik aan de slag met de cursus vak Religie en geweld, uit m’n profileringsruimte, waar ik enorm veel zin in heb! Vanaf de start van blok 3 is het ook weer mogelijk om in de binnenstad langs te komen in een studeer/ontmoetingsruimte voor Aliassers, als alternatief voor het Aliashok! Hierover komt nog meer promo, houdt de socials in de gaten dus!


Dan wil ik hierbij graag ook wat aandacht geven aan de activiteiten die de komende tijd op de
agenda staan. Ook al is dit een blog, ik maak graag wat ongevraagde promo, gewoon omdat het kan. Zo is op 9 februari de Koffieleute van de Opleidingscommissie, waar je gezellig op de koffie kan komen (en wat leuks kan winnen als je ingevulde cursusevaluatie laat zien!). Geen hele spannende bestuursblog dus dit keer, maar dat is eigenlijk helemaal niet erg. Soms is het wel fijn om de tijd te kunnen nemen en rustig te kunnen werken aan alles wat je wilt doen (want dat kan nog wel eens (te) veel zijn).


Ik wens jullie allemaal heel veel succes met de laatste deadlines en tentamens! Zorg ervoor dat je lekker uitrust en reflecteert komende week, dan komt het helemaal goed in blok 3. Hopelijk zie ik velen van jullie weer bij activiteiten nu dingen weer open mogen.


Roze groet,
Michiel

Categories:

Tags:

One response

  1. Lekker samen pilsjes drinken!!! En naar iedereen zwaaien op de Drift!! Mega veel zin in. Maar eerst even lekker ✨reflecteren✨

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop