Als het 35e bestuur van Alias zijn wij gedurende het jaar druk druk druk om alles achter de schermen te regelen voor onze mooie studiestichting. We laten ons gezicht zo vaak mogelijk zien bij borrels, activiteiten en hokdagen, maar willen jullie daarnaast graag up to date houden van al onze bezigheden met onze wekelijkse bestuursblog. In deze bestuursblog vertelt Anne over haar eerste week na de vakantie.

Lieve allemaal,

Hoe beviel jullie eerste week na de vakantie? Ik had het gevoel echt even vakantie te hebben gehad, maar moest daarom afgelopen maandag weer even omschakelen. Zoals Isabel al vertelde in haar vorige bestuursblog begonnen we weer langzaamaan met onze bestuurstaken in de laatste week van de vakantie. Toen heb ik vooral wat dingen gedaan die achter de schermen gebeuren, maar afgelopen week mocht ik weer beginnen met het plannen en het opnieuw opstarten van vergaderingen met mijn commissies waarvan ik de commissieleden drie weken heb moeten missen… Zo heb ik vergaderd met de commissie voor de Sexy Besturen Kalender, de Cantuscommissie en natuurlijk met mijn Alias-commissies: de AcquisiCie, MusiCie en Activiteitencommissie! We hebben oa gewerkt aan het organiseren van de Alumni-avond op 26 januari en activiteiten van de MusiCie en Activiteitencommissie die er binnenkort aankomen ☺ 

Ook voor school mocht ik er weer gelijk voor gaan: maandagochtend had ik mijn presentatie voor het vak ‘Politics of Representation’. Ik mocht dus weer gelijk aan de bak en ergens vond ik het ook wel fijn om weer die regelmaat terug te hebben en mijn ‘to do list’ bij te kunnen werken. 

Op donderdag zou ik weer een dagje meedraaien bij het koffietentje waar ik eerst werkte, maar ik hoorde die ochtend helaas dat ik in quarantaine moest gaan. Afgelopen dagen bestonden voor mij daarom vooral uit lekker uitslapen, hardlopen, theetjes drinken, wandelen (langs de weilanden, ik zorg dat ik met niemand in contact kom!), tussendoor aan school werken, lekker eten en koken en werken aan mijn bestuurstaken. Ik mag dus niet klagen. Ik ben overigens ook nog helemaal gezond, dus laten we hopen dat dat zo blijft, dan mag ik dinsdag weer uit quarantaine en terug naar Utrecht. Mooi op tijd voor de wandeling die woensdagavond wordt georganiseerd door de RelaxCie!

Geen hele spannende bestuursblog dus dit keer, maar dat is eigenlijk helemaal niet erg. Soms is het wel fijn om de tijd te kunnen nemen en rustig te kunnen werken aan alles wat je wilt doen (want dat kan nog wel eens (te) veel zijn). 

Heel veel succes met de laatste loodjes alweer van blok 2 en ik hoop jullie snel weer te mogen zien bij een activiteit. Wellicht bij de wandeling van de RelaxCie op woensdagavond? Of de bekendmakingsborrel van de buitenlandse reis op donderdagavond? Of op de Israëlslaan waar we op dinsdag en donderdag mogen zitten om te studeren en bij te kletsen? 

Tot ziens!


Roze liefs,

Anne 

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop