Als het 35e bestuur van Alias zijn wij gedurende het jaar druk druk druk om alles achter de schermen te regelen voor onze mooie studiestichting. We laten ons gezicht zo vaak mogelijk zien bij borrels, activiteiten en hokdagen, maar willen jullie daarnaast graag up to date houden van al onze bezigheden met onze wekelijkse bestuursblog. In deze bestuursblog blikt Madelief terug op de afgelopen paar maanden.

Lieve Aliassers,

Het is alweer bijna wintervakantie. Wat gaat het ook verdraaid snel hè? Deze week wil ik met jullie terugblikken op het afgelopen jaar. Ons Aliasjaar is natuurlijk nog lang niet voorbij, maar ik kijk graag samen met jullie terug op de afgelopen bijzondere maanden waarin we ons jaar mochten beginnen. Waarschuwing: ik ben een sentimenteel mens, dus dit kan misschien een tranentrekker worden. Of dat kan alleen aan mij liggen. Pak je tissues maar voor de zekerheid.

Tijdens de zomer bracht ik veel tijd door met het bestuur. Vergaderen, plannen maken, elkaar leren kennen…ik kijk met ontzettend veel plezier terug op die tijd als kandidaatsbestuur. Bij elke vergadering, parkborrel en kennismaking met andere besturen konden we aan elkaar merken dat we stonden te popelen om aan de slag te gaan en dat ook steeds meer een eenheid werden.

Tijdens het introductieweekend in augustus maakten we met de eerstejaars TCS’ers kennis. Samen banjerden we door de Utrechtse straten, deden we (soms iets te fanatiek; die prijs moest ik betalen met een bezeerde enkel) spelletjes en leerden zo elkaar langzaam kennen. Voor mij was dit de eerste gelegenheid waar ik als lid van bestuur 35 werd neergezet (al waren we nog niet officieel gewisseld). Ik weet niet of iemand het gemerkt heeft, maar ik wás me toch een partijtje zenuwachtig die eerste avond! Gelukkig was dat al snel voorbij en kon ik enorm genieten van de gezelligheid, leuke gesprekken en goede sfeer in ’t Pandje.

Eind september kregen we vanuit de universiteit te horen dat het Aliashok, na anderhalf jaar, eindelijk weer open mocht. Als de wiederweerga gingen we het Hok schoonmaken en voorbereidingen treffen voor een feestelijke opening. Dat we open mochten was de eerste dagen strict geheim: niemand buiten het bestuur wist dat het mocht, zodat het echt een verrassing was. Hoewel het Hok ondertussen weer gesloten is, was het echt een cadeautje om mee te maken hoe Aliassers samenkomen in het Hok en hoe fijn de sfeer is.

Rond oktober gingen we de commissies samenstellen en begonnen de eerste vergaderingen. Ik moest even wennen aan mijn rol als coördinator, maar het is ook enorm leuk om van een ‘afstandje’ te kijken hoe de commissies vol enthousiasme en toewijding samenwerken. Ik wil dan ook alle commissies complimenten geven voor hun inzet, jullie zijn stuk voor stuk toppers!

Ik kan nog wel even doorgaan over alle activiteiten, borrels en uitjes die we tot nu toe hebben gehad, maar dan wordt deze blog een paper van 3000 woorden en dat willen we voorkomen😉

Lieve Aliassers, ik wil jullie vanuit de bodem van mijn roze hartje bedanken voor alle leuke kletspraatjes, zwaai-momentjes als we elkaar tegenkomen op de universiteit en de gezelligheid die jullie altijd meebrengen als we samen zijn. Het heeft deze rare maanden vol coronamaatregelen een stuk vrolijker gemaakt.

Geniet allemaal van jullie vakantie, na deze drukke maanden verdienen we dat allemaal.

Ik zie jullie weer in 2022, uitgerust en klaar om weer aan de slag te gaan!

Met veel roze liefs,

Madelief

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop