Als het 35e bestuur van Alias zijn wij gedurende het jaar druk druk druk om alles achter de schermen te regelen voor onze mooie studiestichting. We laten ons gezicht zo vaak mogelijk zien bij borrels, activiteiten en hokdagen, maar willen jullie daarnaast graag up to date houden van al onze bezigheden met onze wekelijkse bestuursblog. In deze bestuursblog vertelt Lotte over haar Sinterklaasviering.

5 december 2021 is de dag dat ik deze blog schrijf. Ik zit in de trein terug naar m’n kamertje in Utrecht. Na vandaag heerlijk tot 11 uur ‘s ochtends uit geslapen te hebben, ben ik naar Gouda gegaan, om daar met de schoonfamilie Sinterklaas te vieren. We zaten in de typische Nederlandse kring en er stond een tafeltje in het midden met kruidnoten en banketletters erop. Ik had een gedicht geschreven voor de oma van de familie en kreeg er zelf een van de oom. Een mooie thermosbeker en een afwasborstel heb ik van hem, naast een gedicht, gekregen. De afwasborstel wou ik graag, omdat mijn oude simpelweg aan vervanging toe is. Een thermosbeker, zodat ik koffie uit mijn eigen huis mee kan nemen naar colleges in de ochtend. De koffie bij mij thuis is niet eens erg lekker, maar alles is beter dan de smerige koffie op de uni! (Gek genoeg staat er op de apparaten “Great Quality”)
We sloten de dag af met een heerlijke groene linzensoep en een warme chocolademelk. Het ideale winterse gevoel dus!

Roze liefs,

Lotte

Categories:

Tags:

One response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop