Als het 35e bestuur van Alias zijn wij gedurende het jaar druk druk druk om alles achter de schermen te regelen voor onze mooie studiestichting. We laten ons gezicht zo vaak mogelijk zien bij borrels, activiteiten en hokdagen, maar willen jullie daarnaast graag up to date houden van al onze bezigheden met onze wekelijkse bestuursblog. In deze bestuursblog vertelt Michiel over zijn reflectieweek en het Kleumweekend.

Hallo lieve Aliassers!

De afgelopen weken zijn weer voorbij gevlogen, en wat is er weer een hoop gebeurd! In deze blog neem ik jullie mee door mijn leven de afgelopen tijd. Begin november was nog flink druk met dingen als de TCS Hoofdrichtingenavond, een dag met trainingen voor bestuurders en het eerste bestuursweekend bij Madelief thuis! Na alle deadlines waren we allemaal wel even toe aan wat reflectie, dus we hebben in het oosten van het land lekker uit kunnen rusten. De reflectieweek is geen vakantieweek, wat ook weer bleek uit mijn agenda, die in de loop naar de reflectieweek toe steeds weer een stukje voller raakte. Maar gelukkig had ik genoeg tijd om lekker uit te rusten en mooie wandelingen te maken!

Helaas ging een halve dag op aan het regelen van een ov-fiets, wat niet geheel soepel verliep. Omdat mijn eigen fiets ook even met reflectie was ik genoodzaakt een ov-fiets te gebruiken. Nadat ik eindelijk alle stappen had doorlopen om echt een fiets te kunnen halen moest ik het doolhof dat de stalling bij Utrecht Centraal is uit zien te zoeken. Duizend verdiepingen op en af, gangen door en heen en weer kwam ik dan eindelijk bij de verhuurplek. De fiets had ik dan wel snel te pakken. Al lichtelijk uitgeput fietste ik richting het Hok om daar wat op te ruimen. Maar het noodlot wilde dat ik met de bus naar huis ging, want toen ik weer wilde fietsen bleek een band lek te zijn. En dan is het station toch best een stuk lopen vanaf Janskerkhof… zucht. Maar goed, lopen is ook goed voor je. En na een half uurtje had ik wel weer een goede fiets en kon ik mijn dag voortzetten.

De dagen erna stonden vooral in het teken van dingetjes regelen voor het Kleumweekend en borrelen met andere bestuursleden. Vlak voor het Kleumweekend kwam mijn moeder even langs, die wilde maar wat graag mijn nieuwe kamer in Utrecht bewonderen. Al met al heel gezellig, al gooide de nieuwe – maar kapotte – magnetron de sfeer wel een beetje om. Voor het Kleumweekend reisde ik vrijdagochtend af naar Brabant voor de eerste voorbereidingen. En ondanks we eerder weg moesten door de nieuwe maatregelen was het wel een hele gezellige tijd met iedereen! De zondag van het weekend overbleef heb ik uiterst nuttig gebruikt door te slapen. Een uitstekende voorbereiding voor het nieuwe blok!

Met de nieuwe week begon ook het nieuwe blok, en daarmee een nieuw vak! Dat ik vier uur achtereen op Israëlslaan college mag volgen heeft positieve en negatieve kanten. Aan de ene kant moet ik nog steeds een heel end fietsen (ik woon toch in Utrecht huh?), maar het is vooral ook erg fijn dat ik nog fysiek college heb! Dit blok volg ik de cursus Religie, mensenrechten en tolerantie, en het is enorm interessant dus ik raad het iedereen aan om het ook te volgen (kan ook in je vrije ruimte!). Helaas werd ik de tweede dag van het blok alweer een beetje ziek (geen corona tho) dus dat was wat minder, maar inmiddels kan ik weer lekker wandelingen maken, dus het gaat alweer een stuk beter 🙂 Voor nu kijk ik weer enorm uit naar de Aliasborrel op dinsdag en de leuke activiteiten op donderdag 25 november – de verjaardag van Alias!! Zie ik jullie dan?

Roze liefs,

Michiel

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop