Als het 35e bestuur van Alias zijn wij gedurende het jaar druk druk druk om alles achter de schermen te regelen voor onze mooie studiestichting. We laten ons gezicht zo vaak mogelijk zien bij borrels, activiteiten en hokdagen, maar willen jullie daarnaast graag up to date houden van al onze bezigheden met onze wekelijkse bestuursblog. In deze bestuursblog vertelt Anne over haar reflectieweek en het Kleumweekend.

Hallo allen,
Wat een bewogen twee weken waar ik over mag schrijven! Laten we even bij het begin beginnen: de eerste week van november was lekker druk, het was de week van mijn laatste colleges, deadline, dag van de BHV, besturendag, veel commissievergaderingen, borrels etc. etc. De drukke week mochten we gelukkig heerlijk afsluiten in het fijne Nijverdal, het dorpje dat Madelief thuisthuis mag noemen. Natuurlijk kwamen Lotte, Michiel en ik daar later dan gepland pas aan, dus Isabel en Madelief hadden heel lief al pizza’s voor ons allen gebakken die klaarlagen toen we aankwamen. Verder hebben we in Nijverdal lekker gechilld, gewandeld, vergaderd en hutspot gemaakt. Een heerlijke overgang naar de reflectieweek, wat natuurlijk geen vakantie is! Daarom zeggen wij altijd “louter reflecteren”. (Maar doe dat wel met een theetje in de hand, onder een dekentje op de bank: lekker je rust nemen tijdens een reflectieweek <3.) In onze reflectieweek hebben we geborreld en gedanst met andere bestuursleden, wat heel erg gezellig was. Hoewel de reflectieweek vrij is van colleges, vinden we het wel heel leuk om contact te houden met andere studieverenigingen, vooral omdat je in zo’n reflectieweek net even wat meer tijd hebt om gezellig een keer uit te gaan met z’n allen.


Daarnaast had ik aan het begin van de week de laatste vergadering met de Activiteitencommissie ter voorbereiding van het Kleumweekend. Mijn reflectieweek stond denk ik vooral in het thema van het Kleumweekend (en proberen te werken aan mijn paper, want helaas heb ik die deadline wel gemist…). Vrijdagmiddag was het dan zover: met Lotte en Felicia ging ik al wat eerder op pad om boodschappen te doen en op tijd bij Groepsaccomodatie de Tureluur te zijn. Nog nooit heb ik boodschappen mogen doen voor 35 man, dus dat was me wel even een belevenis. Laten we het erop houden dat ik die hele winkelwagen uiteindelijk amper door de winkel kon bewegen. En stel je eens voor hoe wij er met z’n drieën bij zaten in de auto… (Ik heb een video, mocht je nu echt heel nieuwsgierig zijn…) Eenmaal aangekomen en wel gingen Felicia en ik aan de slag bij de accommodatie zelf en gingen Lotte en Michiel als de wiedeweerga pendelen. Vanaf dat moment is het allemaal aan me voorbijgevlogen, omdat het zo gezellig was en ik eigenlijk constant bezig was met van alles en nog wat. Koken, kamers aanwijzen, de AC complimenteren (want wat deden ze het goed!!) en helaas ook: de persconferentie. Door de persconferentie waren we onzeker of we op locatie konden blijven, maar na eerst contact met de Tureluur te hebben gehad, werd besloten dat we sowieso gerust van vrijdag op zaterdag mochten blijven. We hebben lekker gedanst, gezongen en gekletst en rond een uur of 4 ’s nachts besloten ook de laatste mensen dat ze lekker in bed wilden kruipen (ik lag al bijna te slapen op de bank maar is oké). De dag erna hebben we rustig ontbeten, maar na kort overleg met de Tureluur besloten we tegen het eind van de middag toch naar huis te gaan naar aanleiding van de aangescherpte coronamaatregelen. Het weekend werd dus een avond ingekort, maar het was alsnog erg gezellig en zoals de AC zelf al zei: kort maar krachtig!


Zondag hebben we met het bestuur even gebeld over wat belangrijke dingen waarover beslissingen moeten worden genomen met betrekking tot de nieuwe maatregelen. Het is voor nu allemaal nog een beetje onduidelijk en onzeker, maar we gaan met z’n allen ons uiterste best doen om Alias net zo gezellig, laagdrempelig en verwelkomend te laten zijn als altijd! En hoe onwennig het ook mag voelen dat er nieuwe maatregelen zijn en we allemaal extra op moeten letten en er tegelijkertijd weer een nieuw blok begint, weet dat je altijd met vragen bij ons terecht kan of ons kan aanspreken voor een gezellige (of juist iets serieuzere) babbel.
Blijf gezond lieve allemaal <3

Roze liefs,
Anne

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop