Als het 35e bestuur van Alias zijn wij gedurende het jaar druk druk druk om alles achter de schermen te regelen voor onze mooie studiestichting. We laten ons gezicht zo vaak mogelijk zien bij borrels, activiteiten en hokdagen, maar willen jullie daarnaast graag up to date houden van al onze bezigheden met onze wekelijkse bestuursblog. In deze bestuursblog blikt Isabel terug op haar week en kijkt ze vooruit naar de aankomende reflectieweek.

Dag lieve Aliassers,

Nu is het dan ook eindelijk mijn beurt om jullie mee te nemen in de gedachtespinsels van mijn hoofd. En geloof me, met zo’n bestuursjaar kunnen die nog wel eens chaotisch zijn. Afijn, gelukkig zijn er ook genoeg hele leuke dingen waar ik mee bezig ben. Zo had ik afgelopen weekend bijvoorbeeld een housewarming in mijn nieuwe huis in Coevorden, het oh zo mooie Drenthe. De rust van de natuur en even gezellig bij mijn familie langsgaan hebben me goed gedaan. Mag ook wel, want vandaag moest ik weer vroeg op om in de trein naar Hilversum te stappen, want we hebben gewoon om 11:00 rijles en het is zeker twee uur reizen. 

Afgelopen week was een vrij rustige week ten opzichte van alle voorgaande weken. Op maandag hadden we een kennismakingsborrel met het U-Fonds van de Universiteit en dinsdag natuurlijk onze Alias-borrel in ’t Pandje. Verder was de week gevuld met gezelligheid tijdens mijn hokdagen en een nachtje gezellig overnachten in ons chaletje op de camping waar ik al mijn hele leven kom.

De komende weken zijn ook echt een goed vooruitzicht! Wij gaan aankomend weekend op bestuursweekend, daarna ga ik nog een paar daagjes weg naar een verrassingsbestemming en het weekend daarop volgt Kleumweekend (aaah yay, zoveel zin in!!!). Ik zou ook mijn rust kunnen nemen om met een uitgerust hoofdje het nieuwe blok in te gaan, maar daar doen we niet aan. We moeten door 😉

Het is wel grappig; ik had een jaar geleden nooit gedacht dat mijn leven er nu zo uit zou gaan zien. Fysiek naar de universiteit, iedereens leuke hoofdjes weer zien, maar ook druk bezig zijn met bestuur en met het organiseren van informatieavonden en voorlichtingen. Ik herinner me zelf mijn meeloopdag bij TCS nog en dat ik die dag de knoop had doorgehakt: deze studie wil ik doen! En nu mag ik zelf, in samenwerking met andere studenten, ervoor zorgen dat de nieuwe studiekiezers onze opleiding en de eerste indruk met Alias mogen ervaren. Het blijft een bijzonder gevoel. 

Ik hoop jullie aankomende week nog te zien in het hok om blok 1 van dit collegejaar gezellig samen af te sluiten en de reflectieweek in te luiden! En daarbij gezegd hebbende: neem je rust tijdens de reflectieweek en neem in dit geval geen voorbeeld aan mij, haha.

Roze liefs,
Isabel

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop