Als het 35e bestuur van Alias zijn wij gedurende het jaar druk druk druk om alles achter de schermen te regelen voor onze mooie studiestichting. We laten ons gezicht zo vaak mogelijk zien bij borrels, activiteiten en hokdagen, maar willen jullie daarnaast graag up to date houden van al onze bezigheden met onze wekelijkse bestuursblog. In deze bestuursblog vertelt Lotte over haar weekendje Parijs.

Goedemorgen op deze mooie maandag; we gaan lekker beginnen aan de week! Dit is de eerste keer dat ik een blog schrijf, dus vind het allemaal maar spannie.
Het bestuursjaar is tot nu toe superleuk, maar soms wel heel erg druk. Gelukkig kon ik er afgelopen weekend even uit en ben ik samen met mijn vriend naar Parijs gegaan. Ik zit in de Thalys op weg terug naar huis met een lekkere cappuccino en een ‘pain au chocolat’.

Ondertussen is het 5 minuten later en is er veel onhandigs gebeurd. Ik was rustig aan het typen, waarna mijn jas van bovenaf de bagagerekken op mijn tafeltje viel. Mijn o zo lekkere cappuccino lag volledig op de grond. Iedereen in de coupe keek om, om te kijken wie hun rustige treinrit verstoort. Nou ja… dat ben ik dus. Ik besloot naar het toilet te lopen, zodat ik met wc-papier de boel op kon ruimen. Onderweg kwam ik gelukkig een hele vriendelijke Belgische conductrice tegen die keukenrol ging halen om het voor me op te ruimen. Hoe lief!

Na deze korte onderbreking zit ik weer rustig op mijn plekje om jullie meer te vertellen over mijn dagen in Parijs. Voordat ik donderdag vertrok heb ik nog samen met het bestuur in het hok vergaderd en een college gevolgd op de Israëlslaan. Daarna ben ik met veel haast vertrokken richting Rotterdam om de trein te halen. Vrijdag en zaterdag hebben we veel rondgelopen in de stad en hebben we onder andere het Louvre bezocht. Ik ben erg trots op het feit dat ik een paar schilderijen van de Franse Revolutie herkende door de vele bronnen op geschiedenis toetsen. Het kijken naar de mooie gevels en de eindeloze bakkertjes maakt me erg blij! Gisteravond zijn we nog naar de Eifeltoren gegaan om de mooie lichtjes te zien branden.

Na zo’n tripje vind ik het ook weer fijn om terug naar huis te gaan. Ik ga een leuke week tegemoet en heb zin om jullie in het hok te verwelkomen!

Roze groetjes,

Lotte

Categories:

Tags:

2 Responses

  1. Zo lief!
    Aangezien je cappuccino is omgevallen :'( moeten we deze week maar weer een nieuwe halen om ‘m in te halen! Vind dat de koffie uit de masjien je cappuccino uit(…..) Paris(!!!!) toch niet zou kunnen en mogen vervangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop