Als het 35e bestuur van Alias zijn wij gedurende het jaar druk druk druk om alles achter de schermen te regelen voor onze mooie studiestichting. We laten ons gezicht zo vaak mogelijk zien bij borrels, activiteiten en hokdagen, maar willen jullie daarnaast graag up to date houden van al onze bezigheden met onze wekelijkse bestuursblog. In deze bestuursblog Michiel over hoe het momenteel gaat.

Hallo liebe leute!
Deze week neem ik het blog even over van onze prachtige voorzitter Lotte, die het net even iets te druk heeft. Ik blik even terug op de afgelopen week en kijk uit naar de komende weken. Want waar ik in mijn vorige blog nog aangaf dat het plannen nog niet helemaal wil lukken af en toe, vraagt iedereen zich natuurlijk af hoe het nu gaat. Nou, niet bijster veel beter moet ik zeggen. Het wil nog niet echt lukken om tijd te vinden om de ellenlange teksten te lezen of vrije tijd in te plannen. Naast de drukte van het opstarten van commissies en andere bestuurszaken ben ik de afgelopen weken druk bezig geweest met verhuizen. De weekenden waar ik zo naar uitkeek voor wat tijd om uit te rusten, werden volledig ingenomen door dingen als vloeren leggen, muren verven en dozen inpakken. Echt uitrusten is er dus nog niet van gekomen. Vandaar dat ik komend weekend lekker op vakantie ga, naar de Biesbosch! Ik kijk er nu al naar uit om even alle lijstjes, planningen en verplichtingen voor een weekendje los te laten. Even lekker helemaal niets en tot rust komen in de natuur. Fijn wandelen en varen en genieten van de stilte. Ik ben benieuwd of ik m’n verplichtingen een beetje kan loslaten. En dan op maandag weer aan de slag, want het belooft weer een drukke week te worden, met de eerste AOA (wees bij!), de TCStudentenraad en nog veel meer leuks! Ik wens iedereen een hele fijne week en heel veel succes met studeren! Zorg ervoor dat je ook wat vrije tijd inplant, want uitrusten is en blijft heel belangrijk!!


Heel veel roze liefs van Michiel

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop