Als het 35e bestuur van Alias zijn wij in het begin van dit jaar druk druk druk om alles achter de schermen te regelen voor onze mooie studiestichting. We laten ons gezicht zo vaak mogelijk zien bij borrels, activiteiten en hokdagen, maar willen jullie daarnaast graag up to date houden van al onze bezigheden met onze wekelijkse bestuursblog. In deze bestuursblog Michiel over zijn eerste weken studeren en de bijkomende drukte.

De eerste weken van het nieuwe studiejaar. Het is lekker druk, ik begin weer met fysieke colleges waarvoor ik ineens weer vroeg op moet staan om op tijd te komen. Geen camera of microfoon meer om even uit te zetten, maar gewoon ouderwets vier uur lang opletten (of doen alsof). Tussen het voorbereiden van colleges, het Aliashok klaarmaken voor de opening, verbouwen, verhuizen en bestuursdingen regelen door schiet me ineens wat te binnen. Er moest nog iets gebeuren… maar wat ook alweer? Ik kijk op mijn lijstje van taken en zie onderaan ‘bestuursblog schrijven’ staan. Shit. Sneller dan verwacht zijn we ineens weer een week verder en staat de deadline voor de blog in je nek te hijgen. Ohja, dat moest ook nog. De balans tussen dingen plannen, die uitvoeren en vrije tijd voor jezelf nemen is nog niet helemaal honderd procent blijkt wel. Maar goed, waar ga je dan over schrijven? Hoe leuk het is dat het Hok weer open kan? Beetje open deuren intrappen misschien. Over de fysieke colleges dan? Dat weet iedereen ook wel. Dan maar over het weer en de seizoenen. Mijn favoriete seizoen is eindelijk echt gestart, en de r is weer in de maand! Tijdens het opruimen van het Aliashok keek ik afgelopen week even uit het raam over Janskerkhof, waar ik tot grote vreugde de eerste gele en oranje bladeren met een windvlaag meegevoerd zag worden. De tijd van wandelen in bossen die verkleuren en steeds leger worden, dieren spotten en de eerste paddenstoelen zien opkomen is weer begonnen. Lekker lang wandelen met de herfstgeuren om je heen, achteraf weer opwarmen in een restaurantje met een najaarsmaaltijd als stamppot en de dag is perfect. Allemaal moois om naar uit te kijken dus, maar wanneer is daar eigenlijk tijd voor? Het blijkt dat een lijstje maken voor mij niet langer genoeg is, ik zal toch echt alles in mijn agenda moeten gaan zetten. Echt spontane wandelingen zitten er dus even niet in. Alhoewel… het is vandaag echt prachtig herfstweer… Misschien toch even de agenda aan de kant en naar buiten. De dingen op de to-do-lijst kunnen altijd straks nog, toch?

Roze groet,

Michiel

Categories:

Tags:

One response

  1. Ik vind (een week later) dat je to do lijstje inderdaad wel even kan wachten hoor, lekker herfstwandelingetje makeeee! <3
    Ps: Zullen we een keer samen kastanjepoppetjes maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop