Als het 35e bestuur van Alias zijn wij in het begin van dit jaar druk druk druk om alles achter de schermen te regelen voor onze mooie studiestichting. We laten ons gezicht zo vaak mogelijk zien bij borrels, intro-activiteiten en online hokdagen, maar willen jullie daarnaast graag up to date houden van al onze bezigheden met onze wekelijkse bestuursblog. In deze bestuursblog vertelt Anne over haar eerste week colleges en het begin van haar bestuursjaar.

De eerste bestuursblog van dit jaar, ik moet toegeven dat ik het wel een beetje lastig vind om deze aftrap te maken… Ik heb de slechte gewoonte om alles wat ik lastig vind uit te stellen, dus je kunt wel raden dat ik deze blog natuurlijk nog op het laatste moment schrijf. Dat geeft me wel de kans om uitgebreid over mijn week te vertellen, inclusief het fijne weekend dat ik heb gehad.
Over weekend gesproken: ik hoop dat iedereen een fijn weekend heeft gehad en even lekker heeft kunnen uitrusten na de eerste week van colleges! Zelf was ik aan het eind van de week best wel moe, maar wel érg voldaan. Ondertussen heb ik mijn agenda er even bij gepakt om terug te kunnen zien wat ik ook alweer allemaal heb gedaan. Hebben jullie dat ook wel eens? Dan weet ik dat ik een leuke week heb gehad maar kan ik echt niet meer opnoemen wat ik allemaal heb gedaan, waar ik ben geweest en wie ik heb gezien.
Maar goed, vorige week had ik dus net als de meesten mijn eerste college! Het was een introducerend hoorcollege dat nog wel online was (het vak wordt door meer dan 75 man gevolgd), maar dat ik wel in de Universiteitsbibliotheek op Science Park heb gevolgd. Het was de eerste keer dat ik op het Science Park kwam en dat ik zoveel mensen zag die gezellig samen zaten te pauzeren of onderweg waren naar hun college. Het voelde bijna weer als de pauzes op mijn middelbare school (ik heb een ‘coronadiploma’ dus heb nog nooit een echte ‘uni-pauze’ gehad, haha). Vanmiddag heb ik als vervolg op dat hoorcollege mijn eerste, fysieke werkcollege! Daar ben ik zo benieuwd naar, het is volgens mij een van de eerste keren dat ik een fysiek werkcollege ga hebben.
Ik volg dit blok overigens maar één vak zodat ik mijn bestuursjaar goed kan combineren met het werk voor de uni. Naast school heb ik me dus vooral beziggehouden met allerlei Alias-gerelateerde zaken. Zo hebben we vorige week dinsdag een hele leuke AIT-activiteit gehad waarbij we Levend Monopoly hebben gespeeld. En jawel, je leest het al: dinsdag, wat betekent dat daar weer een hele gezellige borrel bij café ’t Pandje achteraankwam! Daarnaast hebben we vorige week onze tweede echte bestuursvergadering gehad, waarbij we druk bezig zijn geweest met het organiseren van allerlei leuke activiteiten en belangrijke dingen die achter de schermen geregeld moeten worden. Om op de hoogte te blijven van o.a. activiteiten en (online) hokdagen, check daarvoor de mooie promo die Madelief op Instagram, Facebook en in de Promoberichtjes-Whatsappgroep zet!
Om de week af te sluiten besloten we op zaterdag een dagje naar Delft te gaan, waar Lotte ons een tour gaf van de stad en waar we haar fam hebben ontmoet! Helaas kon maar 3/5 van 35 aanwezig zijn, wat wel een beetje ironisch is (want 3/5, 35, je snapt ‘t)… Wel was de dag echt super gezellig en mocht je nou de foto’s gemist hebben en benieuwd zijn waar ik het over heb: we hebben op Instagram een highlight aangemaakt voor onze persoonlijke avonturen en dagjes weg, zodat je die altijd terug kunt kijken.
Hierbij laat ik het voor deze week, anders verandert deze ‘korte’ bestuursblog in een lange monoloog en daar zit niemand op te wachten. Toch benieuwd naar meer of gewoon zin om een praatje te maken of heb je een vraag die je graag aan een van ons wilt stellen, kom dan gezellig naar een van de online hokdagen of een van de aankomende borrels!
Ik hoop je dan te spreken en in de tussentijd: heel veel succes met het opstarten van je vakken en geniet nog van het mooie weer deze dagen!!

Roze liefs,
Anne

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop