Het 34e Aliasbestuur is in deze tijden iets minder zichtbaar dan normaal. Ons geliefde hok is dicht en fysieke borrels zijn tijdelijk niet mogelijk. Toch proberen we tijdens (online) activiteiten ons gezicht te laten zien en in contact te blijven met jullie allemaal. Nu is het in deze tijden even anders, maar nog steeds kunnen jullie lezen over wat zich verder achter de schermen afspeelt in de wekelijkse bestuursblog! Briem kijkt in de blog uit naar de jaarafsluitende activiteiten die nog op de planning staan en wenst iedereen alvast een fijne vakantie toe.

Het jaar zit er bijna op, hoe is dat zo snel gebeurd? Wanneer ik aan mensen vraag hoe het gaat en ze antwoorden met: “ja, de laatste loodjes he”, dan weet je dat het tijd is voor vakantie. Hoewel ik daar ook erg aan toe ben, ben ik wel ontzettend enthousiast over de laatste fysieke activiteiten die nog op het programma staan. Aankomende donderdag zitten we weer als vanouds in ’t oh zo nostalgische Pandje, waar het hopelijk niet zo uit de hand gaat lopen als afgelopen vrijdag. Bestuur 34 had namelijk een bedrijfsuitje naar Vegitalian en ’t Pandje en man man man wat hebben wij veel geld uitgegeven aan pitchers. Ze hebben ook een nieuwe Deliriumtap, moet je echt eens uitproberen! Maargoed, het belangrijkste is dat we weer mogen en dat we weer kunnen. Deze vrijdag gaan we met de TripCie naar Maastricht en dat belooft ook een groot spektakel te worden met een gevarieerd cultureel programma. Als je dit leest moet je een bak trekken. Verder hebben Karijn en Silke een geweldige activiteit georganiseerd met Filmtour om langzaam het jaar gezellig af te sluiten. Ik hoop dat diegenen die dit lezen dit jaar, ondanks alle heisa, hebben genoten van de Aliasactiviteiten. Een hele fijne zomer toegewenst en ik zie jullie heel graag bij de laatste fysieke activiteiten of volgend jaar in het hok, op de drift, in de Poema of in ’t Pandje. J

Liefs van Briem

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop