Het 34e Aliasbestuur is in deze tijden iets minder zichtbaar dan normaal. Ons geliefde hok is dicht en fysieke borrels zijn tijdelijk niet mogelijk. Toch proberen we tijdens (online) activiteiten ons gezicht te laten zien en in contact te blijven met jullie allemaal. Nu is het in deze tijden even anders, maar nog steeds kunnen jullie lezen over wat zich verder achter de schermen afspeelt in de wekelijkse bestuursblog! In deze blog vertelt Karijn over hoe ze omgaat met de hitte van afgelopen week en het einde van het jaar dat steeds dichterbij komt.

Poeh poeh wat was het warm hè

Op mijn studentenkamer schijnt van ongeveer 14 tot 20 de zon vol op mijn kamer, dat is dus niet zo chill. Ik heb deze week dus ook vaak het huis ontvlucht door naar een parkje te gaan (Wilpa, Lebu, je kent het wel). Maar op één avond kon ik mijn huis niet ontvluchten, maandag. Dit was de dag van het AOA en de bekendmaking van KB (kandidaatsbestuur) 35. In het AOA gaat het bestuur altijd in pak, en nu dus ook. De hitte speelde daar geen rol in. Dus we zaten daar in ons pakkie te hijgen en te steunen, maar niemand is weggesmolten. Gelukkig.

Op het AOA hebben we een beetje verteld wat we het afgelopen blok hebben gedaan en bewerkstelligd maar dat viel natuurlijk in het niet met de bekendmaking. Er zijn vijf hele mooie mensen gekozen die het, denk ik, ook super goed gaan doen volgend jaar. Het zal wel even wennen zijn, het fysieke Alias. Maar ik denk dat dat wel goed komt.

            Voor ons begint nu de afsluitperiode, evaluaties plannen, draaiboeken schrijven voor de opvolgers, de laatste dingen regelen, het jaarverslag schrijven, dat soort dingen. Het is gek om bijna klaar te zijn (we zitten natuurlijk officieel tot september maar in de zomervakantie zal het al een stuk rustiger zijn), maar het is ook wel goed zo. En we hebben natuurlijk gewoon nog even te gaan, er komen nog super leuke activiteiten aan, zoals een afsluitende filmborrel discussie avond en nog veel meer. Ik kijk uit naar de laatste maanden maar ook naar iets minder warm weer.

Groetjes

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop