Het 34e Aliasbestuur is in deze tijden iets minder zichtbaar dan normaal. Ons geliefde hok is dicht en fysieke borrels zijn tijdelijk niet mogelijk. Toch proberen we tijdens (online) activiteiten ons gezicht te laten zien en in contact te blijven met jullie allemaal. Nu is het in deze tijden even anders, maar nog steeds kunnen jullie lezen over wat zich verder achter de schermen afspeelt in de wekelijkse bestuursblog! Joran kijkt in zijn allerlaatste blog terug op een mooi jaar.

Oei, dat was even schrikken begin deze week. Tot mijn grote verbazing is de tijd aangebroken om mijn allerlaatste bestuursblog als voorzitter van Alias te schrijven. Even schrikken, maar zeker niet gek. Het 35e kandidaatsbestuur van onze roze Stichting is bekend, het laatste AOA is achter de rug, menig commissie organiseert haar laatste activiteit en we zweten niezend van de hooikoorts onze studentenkamertjes uit. Bijna is alweer een Aliasjaar voorbij. Een jaar waarin we elkaar via de zoomschermpjes bleven zien, commissies creatiever dan ooit activiteiten organiseerden en de Israelslaan een beetje als thuis begon te voelen. Met andere woorden een jaar vol Alias en vol roze kriebels.

Ondanks de vreselijke hitte van de afgelopen dagen heb ik mij goed weten te vermaken. Zo zat ik woensdag ergens in de zon op een dakterras te genieten van de door de MusiCie geregelde artiesten. Weliswaar kwam de muziek via een zoomverbinding tot mij, maar met een biertje in de hand en de zonsondergang recht voor mijn ogen kon ik het niet helpen te genieten. Al mijmerend zat ik in de zon, denkend aan de muzikale prachtzomer die ons te wachten staat, genietend van dit kleine voorproefje.

Over muziek gesproken… na een zenuwslopende pauze heeft mijn favoriete band, Counting Crows, eindelijk weer nieuwe muziek uitgebracht! Gelukkig is de muziek het wachten waard geweest, zo bleek al snel tijdens mijn eerste luistersessie van het album. Deze week werd als klap op de vuurpijl ook nog eens een korte film als leuke toevoeging aan het album gereleaset. Je begrijpt dat mijn geluk deze week dan ook niet op kon met zoveel nieuw Counting Crows materiaal.

Met het nieuwe album van Counting Crows als soundtrack kijk ik terug op een Aliasjaar dat achteraf voorbij gevlogen lijkt, al voelde dat gedurende het jaar soms wel anders. Ons bestuursjaar is weliswaar nog verre van voorbij, maar met het aanbreken van de zomervakantie over enkele weken begint de deur zich langzaam maar zeker te sluiten. Ik gok dat de laatste paar maanden die ons als bestuur 34 nog resten alleen maar sneller en sneller zullen verstrijken totdat de kalender plots op 3 september zal staan. Dan zal een nieuw Aliasjaar geopend worden met een nieuw bestuur aan het roer van onze geliefde roze Stichting.

Aan alle Aliassers die op welke manier dan ook hebben bijgedragen aan het afgelopen jaar, door plaats te nemen in een commissie, naar activiteiten te komen, trouw alle bestuursblogs te lezen of louter contributie te betalen, via deze weg jullie allen wel bedankt!

We zien ons,

Joran

Voorzitter 2020-2021

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop