Het 34e Aliasbestuur is in deze tijden iets minder zichtbaar dan normaal. Ons geliefde hok is dicht en fysieke borrels zijn tijdelijk niet mogelijk. Toch proberen we tijdens (online) activiteiten ons gezicht te laten zien en in contact te blijven met jullie allemaal. Nu is het in deze tijden even anders, maar nog steeds kunnen jullie lezen over wat zich verder achter de schermen afspeelt in de wekelijkse bestuursblog! In deze blog vertelt Karijn over een mokerleuke week vol BRC activiteiten en nachtelijke film maakpraktijken.

Lieve Aliassers,

Deze week was het niet alleen college vrije week maar ook de BRC online week. En wat was het leuk! Op maandag had de BRC een op maat gemaakte puzzel gemaakt voor iedereen die mee zou doen. Het was een soort kruiswoordpuzzel die je op kon lossen aan de hand van foto’s die je al lopend door Utrecht moest maken. Gelukkig kon ik lekker met Silke lawa’en (want dat was het zeker) en hebben we naast het wandelen ook vooral ijsjes en broodjes Mario’s gegeten. Al met al een fijne dag.

Op dinsdag was er een picknick in het park of online. Ik heb toen lekker in het Wilheminapark op afstand gechilled met bijvoorbeeld Timo. Mokerleuk. In de avond heb ik de wijnproeverij helaas over moeten slaan vanwege een kleine keelontsteking (maar zeker geen coroon!). Ik heb wel veel leuke snapchats van Joshua mogen ontvangen dus volgens mij was het een geslaagde avond.

Er was op woensdag een filmvertoning, van jawel, inmiddels de klassieker: LaLaland. Ik had de film al een keertje gezien maar dat mocht de pret niet drukken. En Ryan Gosling op je beeldscherm is natuurlijk nooit verkeerd.

Vanaf donderdag stond het artistieke team van Alias voor een lastige opgave. We moesten een film maken in 49 uur. Ik zal dan ook verklappen dat ik deze bestuursblog schrijf om 10 voor 6 in de ochtend, want we hebben de hele nacht lopen editen met onze editkoning Joran. Volgens mij word het een mooie absurdistische film. Silke en ik moesten een aantal keer bijna huilen, maar misschien ligt dat ook aan de moeheid.

Eigenlijk is het de bedoeling dat je bijkomt van alle colleges in de collegevrijeweek maar volgens mij is het voor mij dit keer andersom. Maar een leuke week was het zeker!

Liefs Karlijn

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop