Het 34e Aliasbestuur is in deze tijden iets minder zichtbaar dan normaal. Ons geliefde hok is dicht en fysieke borrels zijn tijdelijk niet mogelijk. Toch proberen we tijdens (online) activiteiten ons gezicht te laten zien en in contact te blijven met jullie allemaal. Nu is het in deze tijden even anders, maar nog steeds kunnen jullie lezen over wat zich verder achter de schermen afspeelt in de wekelijkse bestuursblog! In deze blog besloot Timo ook eens een keer over zijn week te vertellen.

In de laatste onderwijsgerelateerde week van blok 3 aan mij de eer om de bestuursblog voor m’n rekening te nemen. Volgende week is alweer de derde reflectieweek van dit collegejaar (reflectieweek = geen vakantieweek) en deze zal gevolgd worden door een daadwerkelijke vakantieweek om vervolgens te beginnen aan het allerlaatste blok van dit collegejaar. Blok 4.

Het blijft altijd een beetje gekkig om een blok af te sluiten, of om in ieder geval volle bak te moeten zwoegen om een blok af te sluiten. Zeven weken aan colleges is immers best wel lang. Je bent die zeven weken bezig met de cursus om het vervolgens af te sluiten en dat was het dan weer voor dat blok. We weten natuurlijk allemaal dat dat ‘afsluiten’ makkelijker klinkt dan het is. Deadlines van  papers, essays en portfolio’s, maar ook de (take-home) tenta’s hielden ons deze week en vorige week allemaal in haar greep.

Gelukkig is het voor de meesten van jullie na vandaag klaar. Ik hoop dat het jullie allemaal een beetje gelukt is, maar besef je ook dat nog niet iedereen écht klaar is. Mijn deadline is bijvoorbeeld verplaatst naar aanstaande maandag. Ik ben daar blij mee, want de weg er naar toe was deze week een ware rollercoaster. Ik begon de week met een half portfolio aan weekopdrachten. Dat portfolio is inmiddels af, maar jullie kunnen je voorstellen dat ik behoorlijk opgelucht was toen ik gister een mailtje krijgt met het nieuws dat de deadline voor het paper 3 dagen later zou worden. Het geeft mij drie extra dagen om er mee bezig te zijn. Dat is heel prettig, want zo’n 30 uur geleden had ik nog niet eens een onderwerp.

Verder was het ook voor bestuur 34 best nog een volle week. Maandag hadden we niks, maar toen was het ook tweede paasdag. Dinsdag keken we met dank aan de Eco&Educacie naar de documentaire Seaspiracy. Woensdag was het ‘s middags tijd voor de studeersessie van de relaxcie en ’s avonds zaten we klaar voor de Musicie Agogo (van, zoals de naam al zegt, de musicie). Om deze week af te sluiten mochten we op donderdagavond borrelen met het bestuur van Atlas (de vereniging van LAS). Al met al een drukke, maar leuke week, waarin een heleboel stappen zijn gezet. Zoals onder andere het volgende bestuur van onze prachtige roze stichting. Helaas mag ik nog niet verklappen wie het zijn, maar ik kan alvast melden dat we hele mooie pareltjes bij elkaar hebben weten te krijgen.

Terwijl ik dit schrijf besef ik me dat ik in mijn vorige bestuursblogs nooit de week besprak, maar gewoon een leuk verhaaltje ophing. Ik wil natuurlijk niet voorspelbaar zijn, vandaar dat ik nu wel gewoon een keer de week bespreek. Is leuk voor de afwisseling, toch?

Tijdens Pasen afgelopen weekend bedacht ik me ook dat we weer in die tijd van het jaar zitten waarin we om de haverklap een vrije dag hebben. Die tijd van het jaar waarin je, als je twee keer knippert, alwéér een dag vrij hebt. Onderwijsvrije week, koningsdag, Bevrijdingsdag, hemelvaart, dag na hemelvaart, Pinksteren. De vrije dagen blijven maar komen. Toch vind ik die vrije dagen nu best gek. We kunnen niet echt ergens heen en er zijn al zoveel dagen die voelen als een vrije dag, omdat we de hele tijd alleen maar thuis zijn.

Rust allemaal lekker uit de komende weken, tot snel

en vergeet niet! Reflectieweek = geen vakantieweek!

Virtuele roze knuffels,

Timo

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop