Het 34e Aliasbestuur is in deze tijden iets minder zichtbaar dan normaal. Ons geliefde hok is dicht en fysieke borrels zijn tijdelijk niet mogelijk. Toch proberen we tijdens (online) activiteiten ons gezicht te laten zien en in contact te blijven met jullie allemaal. Nu is het in deze tijden even anders, maar nog steeds kunnen jullie lezen over wat zich verder achter de schermen afspeelt in de wekelijkse bestuursblog! In deze blog blikt Karijn terug op een al met al prima week.

Soms voelt het alsof ik dertig jaar ouder ben geworden in een jaar tijd. De studenten hebben het wandelen hip geprobeerd te maken met leuke afko’s zoals kowa en lawa maar het is en het blijft zo burgerlijk. Je trekt je goede wandelschoenen aan en niet de allstars die al zo goed als afgetrapt zijn en oja niet je sjaal vergeten want er staat best een harde wind. Dan is er natuurlijk ook dat leuke koffietentje waar je de vorige keer zo enig werd geholpen dus daar moet je wel weer even langs. Heer-lijk die structuur op een dag. 

Als ik mn dagelijkse rondje weer heb geregistreerd via de ommetje app voel ik me dan ook als een vrouw van 50 die toch op de een of andere manier een beetje actief wil blijven. En daar is natuurlijk niks mis mee, maar 5km per uur is gewoon een beetje langzaam.

Daarom ben ik naast de kowa’s ook een beetje gaan fietsen, omdat je dan wat meer kan zien. Ik ben al naar de Lek geweest en zaterdag waren de maarsseveense- en loosdrechtseplassen aan de beurt. Ongeveer op de helft (wat heel vervelend is aan rond meren fietsen dat als je een flink end al hebt gefietst rond het meer en je denkt ik ben er eigenlijk wel klaar mee, dat je dan niet terugkan want dat zou even ver zijn als het wel affietsen) zat ik lekker met mn bammetje pindakaas uit te kijken over het water. Heel leuk. Maar stiekem voelde dat nog burgerlijker dan het wandelen. 

Gelukkig kon ik me de rest van de week bezig houden met wel studentachtige dingen, zoals online college volgen en online doen alsof ik belangrijke dingen zeg, bijvoorbeeld bij de bestuursvergadering en bij de OED. De OED was dit jaar erg goed georganiseerd en het online gedeelte was niet eens zo heel erg. Kreeg wel opeens heel veel zin in vla met koeienvlekken, ik weet niet zo goed waar dat mee te maken had.

Ook zijn mn rijlessen weer begonnen, omdat mn examen al op 15 april is, mag ik nu vier uur in de week in de auto zitten, wat op zijn zachtsgezegds intens is. Opeens ga je veel harder dan die 5km die je normaal strompelt!!

Genoeg wisseling in snelheden dus deze week. Gelukkig was er donderdag avond de ruimte om even tot rust te komen met een Hongaars biertje en lekker eten. 

Al met al een prima week

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop