Het 34e Aliasbestuur is in deze tijden iets minder zichtbaar dan normaal. Ons geliefde hok is dicht en fysieke borrels zijn tijdelijk niet mogelijk. Toch proberen we tijdens (online) activiteiten ons gezicht te laten zien en in contact te blijven met jullie allemaal. Nu is het in deze tijden even anders, maar nog steeds kunnen jullie lezen over wat zich verder achter de schermen afspeelt in de wekelijkse bestuursblog! In deze blog vertelt Silke op originele wijze over haar week.

Het is altijd even schrikken wanneer het weer tijd is om een bestuursblog te schrijven. De afgelopen zes weken zijn voorbij gevlogen en gemakkelijk samen te vatten in de volgende drie woorden: wandelen, zuipen en slapen. Vaak ook in die volgorde. De Ommetje app heeft weer wat structuur gebracht in mijn leven en daar ben ik dankbaar voor, maar buiten het feit dat ik soms een ander rondje loop dan ik gewend ben, beleef ik deze dagen niet veel spannends. Ik kan nu dus weer een samenvatting geven van mijn afgelopen week die hoogstens matig interessant was of ik kan het deze blog wat anders aanpakken. Ik kan de wondere wereld van de woordtovenarij betreden en mijn week samenvatten is een aantal prachtige haiku’s. Dus dat ga ik doen. Sommigen zullen wellicht redelijk verwarrend zijn, want 17 lettergrepen is vrij limiterend. Voor vragen of verdere toelichting kun je me altijd appen of mailen en ik ben op werkdagen tussen 09:00-17:00 telefonisch bereikbaar. Geniet ervan.

Rare tinder gast
Stoel tattoo in Hilversum
Ik zag Bizzey daar 
Carrièrenacht
Vet veel stress voor de toekomst
Vies bier hielp niet mee
Miniatuur stoel
Ik jank, beste cadeau ooit
Dank Briem en Jesse 
Slechte Netflix flick
Noah Centineo’s pik
Sterke drank hielp wel 
Weer een jaar ouder
IBB kringverjaardag
Roze crocs voor Briem 
Commissariaat
Gratis ijsje bij Lucas
En Andries Tunru 
Terug naar Braboland
Ik heb het hondje gemist
Einde bericht, doei 

Ik snap dat je nu denkt: ‘Silke, wanneer komt die dichtbundel uit?’, maar ik heb daar helaas geen antwoord op. Ik weet niet of de wereld al klaar is voor dit deel van mijn psyche. Voor nu zullen jullie het moeten doen met mijn zes wekelijkse bestuursblog. Godspeed en tot de volgende keer.

Groet,

Silke

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop