Het 34e Aliasbestuur is in deze tijden iets minder zichtbaar dan normaal. Ons geliefde hok is dicht en fysieke borrels zijn tijdelijk niet mogelijk. Toch proberen we tijdens (online) activiteiten ons gezicht te laten zien en in contact te blijven met jullie allemaal. Nu is het in deze tijden even anders, maar nog steeds kunnen jullie lezen over wat zich verder achter de schermen afspeelt in de wekelijkse bestuursblog! Joran kijkt in deze blog terug op de reflectieweek en kijkt uit naar het aankomende blok.

Zoals Karijn vorige week in haar bestuursblog al afkondigde, stond deze week geheel in het teken van rust en reflectie. Met twee blokken achter de rug is dit collegejaar alweer op de helft en was het gek genoeg geen verrassing meer om in mijn rooster ‘ONLINE’ bij de locatie te zien staan.

De tijd lijkt voorbij te vliegen zeker nu we met het bestuur alweer druk bezig zijn om de zoektocht naar onze opvolgers voor te bereiden. Ondanks de snelheid waarmee de bestuursopvolging op de agenda gekomen lijkt te zijn, voelt het niet gek om hier mee bezig te zijn. We zijn dan wel opzoek naar 35, maar hebben zelf ook nog een halfjaar te gaan vol met leuke vooruitzichten. Ik ben dan ook vooral heel erg benieuwd naar welke gezichten we zullen zien bij de voorlichtingen.

In deze week van bezinning heb ik mijn tijd besteed aan het maken van mooie wandelingen door Utrecht, een online borrel met de vrienden van de cantuscommissie en halfnaakt poseren voor een kalender. Ja hoor, je leest het goed. De jaarlijkse sexy besturenkalender van het SVO zal ook dit jaar weer worden uitgebracht en als het bestuur van Alias mogen wij op de pagina van de maand september stralen in een schitterend rood verlichte werkplaats.

Mijn week eindigde in een reis naar Limburg waar ik na lange tijd de mensen die zich mijn ouders mogen noemen nog eens met een bezoekje kon verblijden. Voor de meeste van jullie zal het begin van februari 2021 niet als heel speciaal voelen, maar voor mij als rasechte Limburger en groot vastelaovesvierder is het toch gek om te bedenken dat we normaalgesproken midden in het vastelaovesseizoen zouden zitten.

In andere jaren zou ik nu al zes weekenden achter elkaar naar Limburg afgereisd zijn om daar te genieten van allerlei prinsezittingen, buuteaovenden, recepties en optochten. Vastelaovend is een feest met ontzettend veel tradities en bijhorende aangelegenheden die vaak al weken en soms maanden voor de daadwerkelijke vastelaovesdaag plaatsvinden. Om toch ook dit jaar een beetje van de sfeer mee te maken, is het fijn om nu een weekendje in Limburg te zijn. Daar waar het hele dorp alsnog versierd is en de vlaai met nog meer passie en liefde dan normaal gedeeld en gegeten wordt.

Naast rust en reflectie is deze onderwijsvrije week ook uitermate geschikt om vooruit te kijken naar de periode die ons te wachten staat. Ik kijk ontzettend uit naar de colleges van dit blok, om jullie allemaal weer bij elkaar te zien op het tweede AOA, naar de bestuursvoorlichtingen en naar al die activiteiten die door de commissies worden georganiseerd deze maand. Met of zonder avondklok, lockdown of niet, Alias gaat door en dat vind ik toch altijd een fijne gedachte.

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop