Het 34e Aliasbestuur is in deze tijden iets minder zichtbaar dan normaal. Ons geliefde hok is dicht en fysieke borrels zijn tijdelijk niet mogelijk. Toch proberen we tijdens (online) activiteiten ons gezicht te laten zien en in contact te blijven met jullie allemaal. Nu is het in deze tijden even anders, maar nog steeds kunnen jullie lezen over wat zich verder achter de schermen afspeelt in de wekelijkse bestuursblog! Karijn kijkt in deze blog terug op een weekje ziek zijn en nodigt uit voor een potje De Slimste Mens.

Voor het eerst dit jaar heb ik sneeuw gezien, het bleef maar 5 minuten liggen maar toch! Sneeuw.

Er zitten voor- en nadelen aan sneeuw. Een voordeel is dat het er mooi uitziet en het gezellig staat zo vanuit je warme slaap/studeer/woonkamer. Een nadeel is als het erbij vriest en het spekglad wordt en je om de haverklap op je bek gaat. Gelukkig was dat nu niet zo.

Als het wel zo was, had het ook niet veel uitgemaakt want ik ben de hele week eigenlijk ziek geweest. Geen corona ofzo maar gewoon saai ziek zijn.

Wat sommige mensen ook ziek vinden (mooi bruggetje vind je niet) zijn de performances van Marina Abramovic. Misschien heb je wel eens van haar gehoord maar misschien ook niet. Ik schreef voor mijn kernpakket Theater en Dans een paper over haar performance Rhythm 0. In deze performance gaf ze de toestemming aan het publiek om alles met haar te doen. Ze zag zichzelf in deze performance als een object. Het publiek ging hierin heel erg ver en gaf haar uiteindelijk een pistool. Super interessant allemaal, alleen 1 nadeel: het moest in het Engels!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nou kan ik best oké Engels maar een paper schrijven in het Engels vond ik toch wel andere koek (of another biscuit). Gelukkig bestaat er altijd Google Translate, waarin je een woordje kan vertalen of gewoon je hele tekst. Dat was wel fijn.

Voor de rest heb ik eigenlijk niks gedaan deze week en ben ik ook nog eens bij mijn ouders. Ik hoop heel erg dat mijn plantjes in Utrecht het overleven, misschien als Leon of Jos deze blog leest, willen ze zo lief zijn om mijn plantjes weer even water te geven.

Dit is ook de eerste week met de avondklok, de spanning die je voelt als je om 20:55 nog buiten bent is toch wel de meeste spanning die ik het afgelopen jaar heb gevoeld. Eigenlijk moet ik nu ook wat schrijven over de bijbehorende rellen maar denk dat iedereen met een gezond verstand daar wel hetzelfde over denkt, dus ik doe dat niet.

Ik speel ook heel veel de slimste mens via de app in deze lockdown dagen, dus als je het leuk vindt om tegen mij te spelen, mijn gebruikersnaam is: 6d648f441b14e273722e09923f351f4c. Apple heeft dit zo ingesteld en ik kan het helaas niet veranderen, als je dit nou te veel gedoe vindt, stuur me dan even een appje en dan voeg ik jou wel toe. Dat is misschien makkelijker.


Nou, ik hoop dat jullie de tentamens en papers allemaal een beetje goed doorgekomen zijn, en nu lekker de reflectieweek in. (Timo zegt altijd dat deze week een reflectieweek is en geen vakantieweek maar van mij mogen jullie lekker doen alsof het wel vakantie is).

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


0
    0
    Winkelmandje
    Winkelwagen is leegTerug naar webshop